Zeeer slecht

Mijn helm is een week later aangekomen dan verwacht

Top winkel snelle levering

Hele snelle levering is een helegoede winkel

Mooi product

Amazing

Besteld en snel ontvangen

Ik heb een motorslot besteld en die was snel precies volgens afspraak binnen. Niet ingewikkeld maar alles goed

Keurig verpakt en snelle service. Mooie kwaliteit.

Zeer zeker waard

Mijn bestelling snel en verzorgd afgeleverd.

In één week tweemaal een helm besteld. Keurig zoals afgesproken de volgende dag ontvangen. Het hele proces van bestellen betalen en ontvangen ging vlot en overzichtelijk. Tip, zoek even op het internet voor een kortingscode en de prijs die toch al goed is wordt zo nodig beter. De helm zat goed verpakt. Ik heb een goede ervaring en zal in de toekomst zeker weer bij helmonline.nl bestellen. Ik ben zéér tevreden.

Top bedrijf

Ben zeer tevreden met U service en product mijn volgende bestelling is weer bij U,,,

Supersnelle verzending

Snelle verzending,eventuele retour wordt ook snel geregeld.

Ja top

De helm is precies zoals afgebeeld. mijn omtrek is 57 - maat M (57/58) gekocht. Hierdoor wel wat ruim maar met een binnen muts zo opgelost. (Had ik deze maar meteen mee besteld) Snel geleverd en goed verpakt!

Snelle nette levering

De Helm besteld, super mooie helm. Goede service alleen wordt er geadverteerd met de volgende dag voor 15.00 in huis, helaas was dat niet het geval. Maar de helm werd een paar uur later netjes bezorgd. Goed ingepakt.

Snel , correct en duidelijke site

Zeer snel en goed verpakt geleverd

Zeer snel en goed verpakt geleverd

Snelle levering en perfect verpakt en verzonden!

Helm was niet de juiste maat Maar netjes

Netjes afgehandeld

Makkelijk en goed .

In mijn zoektocht naar een nieuwe motorhelm kwam ik de Vinz Santiago tegen op Helmonlie. Toen ik over de maat twijfelde ( volgens sommige reviews zou de maat kleiner uitvallen en moest je een maat groter bestellen ) heb ik de met d klantenservice gebeld die mij goed hielpen. Grotere maat bestellen was niet nodig. En dat bleek ook zo te zijn. De helm past goed, ziet er mooie uit en is functioneel en heeft een zonnevizier wat een leuke extra is. Hij is pinlock ready en voor die prijs kan je niet verwachten dat ie het al heeft. Alleen jammer dat het niet de volgende dag geleverd is maar een dag later ( voor 23:59 besteld is de volgende dag maar ik had rond 16 u besteld en het kwam dus 2 dagen later ) wat voor mij eigenlijk helemaal geen probleem was. Vandaar 4 sterren ipv 5. Ook de leren handschoenen zijn naar tevredenheid.

De helm paste niet goed en is teruggestuurd.

Het navigeren en bestellen was makkelijk en duidelijk

Website was bekend. Gezocht op nieuwe helm en remschijfslot. Besteld. Volgende dag binnen.

Duidelijke site en goede helm

Duidelijke keuze kunnen maken via de site. Maatinstuctie helpt zeker. Snelle levering. Alles goed. Aandachtspuntje: keuze mogelijkheid voor handschoenen vergroten. Zeker verschil in zomer en winter model aanbieden.

Zoals besteld geleverd.

Snel geleverd en het product is zoals besteld.

Ok

Goede snelle service

Voldoet volledig aan verwachting

Netjes en op tikd geleverd, niet duur en goede kwaliteit. Tol

Scherpe prijs en snelle levering top

Binnen gestelde tijd keurig geleverd

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam