Op tijd

Goed op de hoogte van mijn bestelling

Snelle levering, mooie producten

Helm besteld en werd snel geleverd. Website is goed overzichtelijk en de helm die ik besteld heb voor mijn neefje is super mooi. Maat is goed! Ik bestel binnenkort een tweede helm voor mijzelf!

Snel geleverd, goede spullen

Duidelijke site, ook al staat er veel makkelijk dmv filters of zoekopdrachten makkelijk dingen te vinden Snel geleverd Goed verwerkt Retour makkelijk aan te melden Retour snel verwerkt

Snelle bezorging

Aanrader

Licht gewicht, comfortabel, lichte druk onderkant neus van de bril, maar ok

Snel en degelijk

Meteen getest... zalige jethelm met opklapvisier. Voor 39€. Dat noem ik prijs /kwaliteit.

Past perfect ! zeer snelle levering !PRIJS kwaliteit zeer goed

Tevreden

Ik heb een goed gevoel bij jullie en ik besteld meer dan een jaar bij jullie en ik ga gewoon door met jullie

Helm besteld, 2 dagen later binnen, top

Gewoon handig om hier een helm te bestellen. Prima service!

snel en goed

snelle levering, goede communicatie, geode prijs

Bij helm-online een helm besteld zonder te passen. Er zijn genoeg mogelijkheden om de juiste helm uit te zoeken en welk merk voor welk hoofd goed is. Snelle levering en mooie producten!

Maat niet correct

Levering was snel, de maten kloppen niet, terugsturen betaalbaar

Perfect!

Super snelle levering, zeer goede artikelen. Na contact voor een vraag zeer vriendelijk en snelle oplossing! Top

Uitstekende kwaliteit en snelheid

Een mooie helm bestelt en bij aankomst ook zeker weten naar wens. De omschrijving komt overeen met de werkelijkheid. De levering was heel snel, de volgende dag had ik de helm al in huis..

Professioneel

S avonds besteld, volgende dag geleverd. Helm past perfect. Ik zou jullie willen aanraden.

tevreden

ik heb nu 2 helm,s gekocht via helmonline.nl, ik ben best tevreden maar helaas niet met de kortingscode die ik kreeg kon deze niet indienen heel jammer.

Snelle levering en goede prijs.

Top helm

Mooi design Doet wat het moet doen. Zit lekker werkt uitstekend.

Terugbetalen is geen zwak punt

Ik had een helm aangeschaft en die blijkt niet te passen en heb ik geretourneerd. Intussen is gebleken dat de helm door enorme drukte ergens in een DHL sorteercentrum is blijven steken. Helmonline heeft verantwoordelijkheid genomen om nog voor dat de helm terug is ontvangen over te gaan tot creditering van de factuur en terugbetaling van het bedrag. Helmonline laat hiermee zien een betrouwbare online dienstverlener te zijn. Dat waardeer ik enorm en graag beveel ik Helmionline bij u aan.

Vlotte service; voor 2300uur besteld, volgende dag geleverd!

Vlotte service; voor 2300uur besteld, volgende dag geleverd!

Super service !

Toen ik bestelde stond er vandaag voor 23.59 u besteld morgen in huis ik dacht van ja weer een fabeltje ! Maar ik was enorm verbaasd toen de pakketje volgende dag geleverd werd ! (Van NL naar BE) Gewoon woow echt super goede en snelle service !! Ik ben zeer tevreden, een aanrader !!

Duidelijk en vlot

Overzichtelijke website, vlotte afhandeling van de bestelling

Super deluxe

Zeer snelle levering, de volgende dag al in huis. Bestelde twee helmen, de maten waren perfect in orde, doe zo voort.

Super snelle bezorging

Scooterhelm besteld, mooie aanbieding. De volgende dag na de bestelling bezorgd. Goede service.

Snelle levering.

Jammer dat bij de FAQ staat dat wanneer de maat niet klopt bij passen en je een nieuwe besteld dat het je niets kost omdat je geen verzendkosten betaald. Het zou wel zo sportief zijn om te melden dat je de retourkosten moet betalen.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam