Snelle levering en mooie kwaliteit

Helm op vrijdag besteld en volgende maandag al binnen gekregen en mooi verpakt

Beetje jammer dat de caberg droid niet paste

De caberg droid is een mooie helm ik paste de S Maar heb XS van maat. En de zonneklep kwam voor mij niet laag genoeg. Maar de Service van Helmonline is Top.. Wel om aan te raden...

snelle levering mooi product

zeer goed , spijtig voor mij verkeerde kleurkeuze

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik ben zeer content met de snelle levering. De helm en het slot zijn van zeer goede kwaliteit. Echt een aanrader.

Snelle service, goede prijs kwaliteit verhouding

Uitstekend !!!

Uitstekend !!!

Echt goed

Vanaf begin van het bestelling tot en met levering is alles perfect verlopen

Heel tevreden

Pakketje was heel snel binnen Het prod werkte meteen , top prod

uitstekend

alles perfect verlopen! Bedankt

Duidelijke website snel geleverd. Wel 2 x geruild maar dat kwam door net wat andere maatvoering van de helm. Andere producten retour via PostNL

Super snel!

Super snel

Snelle verzending, product volgens verwachting

Snelle verzending, product volgens verwachting. Netjes ingepakt met beschermhoes

zeer snel

Snelle levering en reviews kloppen voor het product.

Scherpe prijzen.

Snel geleverd en scherpe prijzen

Super tevreden

Makkelijk te bestellen, snelle en nette levering.

Prima helm

Snelle levering en genoeg keuze, volgende keer koop ik weer een hem hier.

Doen wat ze beloven, goede kwaliteit voor een verhoudingsgewijs redelijke prijs.

Snelle levering, prima helm, goede prijs

Een jet helm besteld voor een zachte prijs. Netjes en op tijd geleverd. Product was in orde Ik heb dan ook geen contact gehad met het bedrijf omdat alles soepel verlieo.

Vlotte bestelling snelle levering

Ik word niet graag verplicht om iets te schrijven waar leidt dit naartoe

Duidelijke website en snel geleverd

De website is duidelijk en overzichtelijk. Het is makkelijk de juiste keuze te maken. De helm werd snel geleverd.

Fijne helm en na bestellen snel binnen!

Prima te bekijken site

Alleen helmen die niet televeren zijn moet gelijk duidelijk zijn.scheelt een hoop tijd.Maarkeuze genoeg.Top

Zeer fijne klantenservice

Helaas was mijn bestelling niet geleverd en vroeg klarna mij de factuur te voldoen. Gelukkig heeft de fijne klantenservice mij zo goed geholpen met dit lastige probleem. Het is zeer goed opgelost en ik ben erg teverden over de afhandeling.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam