Makkelijk en snel

Mijn bestelling was makkelijk te vinden op de website en het was snel geleverd. Top

SNELLE levering en uitstekende service.

Super snelle levering!

Zeer snelle levering! Mooie helm en €30,- goedkoper als Bol.com

Snel geleverd en good verpakt ga zo door

Prima bereikbaarheid, snelle levering, goede prijs

Met de maattabel van Helmonline heb ik de juiste maat binnengekregen (dat was dus niet de maat die de fabrikant opgaf). Dat bleek nadat ik belde en snel en vakkundig werd geholpen.

De helm is te klein voor mij.

Ik ben wel blij met mijn bestelling en aankoop zeer tevreden maar het mocht een grote maat geweest zijn nogtans heb ik de grootste maar XXL genomen. Zouden jullie geen grotere maat hebben voor mij maat xxxl ik zou graag willen routeren van motorhelm voor een grotere maat xxxl maat helm voor mij. Ik zou graag willen ruilen voor een grotere helm. Groetjes geert everaet.

Goede Service

Top service en goed product

Geweldige shop met razendsnelle levering!!!

Geweldige website. Erg duidelijke beschrijvingen. Razendsnelle levering! Een absolute aanrader!

Super snelle top levering

Super snelle top levering

Goed geholpen

Het been kleed wat ik had ontvangen was lek. Toen ik dit gemeld had werd ik snel, goed geholpen en werd er naar een goede passende oplossing gezocht. Erg fijne winkel.

Snelle verzending, maar telefonisch slecht te bereiken

De bestelling ging vlot, alleen ik wilde graag even telefonisch kontakt, voor extra informatie, krijg ik een bandje dat jullie wegens een training niet bereikbaar zijn...dat kan toch niet?? Ik vond het heel raar in ieder geval...

Kwam perfect aan zonder schade

Binnen een dag thuis.

Goede prijs kwaliteit

Prima producten voor een nette prijs thuis. Verzending was iets langzamer dan beloofd, verder alles top.

Sneller levering, Top Helm

Top Helm! Meer hoef ik er niet aan toe te voegen.

Snel, correct, goed

Snele levering, precies volgens tracking vervoerder. Pinlock vizier miste. Klantenservice gebeld. Meteen aan de beurt en verholpen (wordt nageleverd). Goede service

Blij

1e keer order geplaatst bij helmonline.nl zeer snel besteld maar nog sneller geleverd. Dikke pluim.

Geweldige service en prijs kwaliteit verhouding

Alles top verzorgd.

prima prijs kwaliteit verhouding

snelle service en een prima product

Teleurgesteld van dat dichtklappen

Moeilijkheden bij dichtklappen !!! Voor de rest ok

Helmpje op koppie heel, voordeel Helmonline.nl

Zoek je een mooie goede helm, wil je hem snel en cordaat geleverd zien bestel dan op helmonline.nl Goed verpakt fijne service en mooie kwaliteit en dat is belangrijk, want je hebt maar 1 hoofd en helmonline.nl heeft voor elk hoofd de passende maat dus kom en wees klant dan geven wij je een hand. "Corona maatregelen nemen wij in acht" Mooi bedrijf !

Perfect!

Goede prijs kwaliteit en snel geleverd!

Top webshop

Super snelle service en verzending

Super snelle service en verzending

Vlotte levering.

Verschillende bestellingen gedaan, netjes geleverd!

Top bedrijf, netjes geleverd en op tijd. Zeker aan aanrader!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam