Vlot besteld en snelle levering op een dag/tijd dat mij uitkwam!

Zeer tevreden van de bestelde producten, en de service

Leuk model, perfect voor brildragers, comfortabel

Service is goed

Helaas was mijn helm te klein. Maar de telefonische service met de vragen die ik had en het retourneren verliep soepel!

Snel en goed

Super snel geleverd

Mijn bestelling is supersnel geleverd en het zit perfect. Ziet er erg goed uit. De communicatie is erg goed en heel duidelijk.

Schuberth

Gisteren gekocht, vandaag geleverd. Top

Ales was good

Zeer snelle reactie, leuk en spontaan gesprek! Morgen komt ie binnen, ik ben benieuwd!!

snel en correct

snelle afhandeling , faire prijzen

Was ieder bedrijf maar zo!

Snel bezorgd, goede prijs en gratis 1/5 staatslot en blikje bavaria! Ik kan dit bexdijf alleen maar aanraden!

klasse

snelle levering en goeie corespedentie in een woord geweldig

Prima helm beslaat alleen snel

Is daar wat aan tedoen aan dat beslaan

Geweldig voor zover dit online mogelijk was!!

Tevoren had ik mij natuurlijk ingelezen in de voordelen van diverse helmen en ik kwam daarbij op een Scorpion uit. Ik had nog diverse vragen waarop ik graag een antwoord wilde hebben. Betreffende verkoopster gaf mij hierin een super begeleiding en heeft vervolgens samen met mij het programma om de helm te bestellen doorlopen. Voorts adviseerde ze mij perfect welke maat ik waarschijnlijk had hetgeen resulteerde op een bij mij thuis afgeleverde perfect passende helm. Kortom; Hier kunnen andere online winkels een voorbeeld aan nemen. Chapeau!!!!

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd

Snelle levering met een perfect passende helm.

Alles perfect!

Geweldige service snelle levering, en volledig op de hoogte gehouden qua proces van levering.

Prima aankoop !

Recent een HJC RPHA-70 gekocht bij helmonline.nl, helaas door corona natuurlijk geen mogelijkheid om te passen. Via de chatfunctie snel antwoord gekregen op mijn vraag of de helm gewoon omgeruild of retour gestuurd mocht worden, en dat kon gewoon. Gelukkig was dat niet nodig, de helm past prima. Werd ook ondanks alle vertraging bij de postbezorgers snel geleverd. Aanrader !

Mooie website, goede prijs, correcte levering

Mooie website, goede prijs, correcte levering

Goede snelle service

Al meerdere aankopen gedaan bij helmonline en ben meer dan tevreden met de service en snelheid waarmee wordt gewerkt. Vaak zijn helmen al goedkoper, dan elders. Zeer de moeite waard.

Goed en snel bezorgd

Prima op tijd alleen een maatje te klein dus weer retour gestuurd

Bestelt en dag erna geleverd

Foute boel!

Helm besteld voor 359,-. Geretourneerd. Helm blijft hangen bij DHL. Helmonline weet en ziet dat. Maar keren niet uit. Helm lijkt kwijt te zijn geraakt bij de post en Helmonline keert niet uit!! Juridisch fout!

Prima service en levering

Bestelling gedaan via internet. Duidelijke omschrijving. Nette levering. Zeer snel.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam