Besteld en de volgende dag al in huis! Erg top. Alleen vervelend dat het terug storten van het geld lang duurt.

Goed assortiment en prima prijzen. Levering was snel. Kortom: Top!

een fijne helm en goede pasvorm

Ik vind dit een fijne helm en goede pasvorm.

Prima snel geleverd.

Volgens afspraak snel geleverd.

Een helm is een helm

Maar deze is snel geleverd Heb hem nog niet uitgebreid kunnen testen hoop ook dat dat nooit nodig is maar in corona tijd zeer snel geleverd

Super snelle levering.

mooi product, relatief snelle afhandeling

Prima webshop met producten goed geleverd. Uitstekende helm en handschoenen. Klein verbeterpunt... maar dat is meer omdat ik verwend ben... levertijd mag een dag korter... of wel de volgende dag. Maar nu was het binnen twee dagen binnen... ook prima...

Snelle levering !!

Wat een toffe helm. Fijne snelle levering.

Snelle levering en goed product

Goede snelle en nette levering

Snel het juiste product in huis gehad

Alles verliep zoals het hoort.

Ik had eerst een helm aangekocht dewelke de verkeerde maat bleek te zijn. Ik had die volgens de richtlijnen terug opgestuurd en heb na enkele dagen het volledige bedrag teruggestort gekregen. Ook had ik hiervoor telefonisch contact opgenomen, waar ik duidelijk en vriendelijk geholpen werd. Wel vind ik het een beetje vreemd dat bij beschadiging van de doos slechts 75% van het volledige bedrag teruggestort wordt. Ik snap dat de waarde van het product hierdoor daalt, maar een daling van 25% lijkt mij heel wat. Gelukkig was dit voor mij niet het geval.

Top ga zo door zeer tevreden

Snelle reactie en service vriendelijke mensen top

Ervaring met Helm. Online is uitstekend van bestellen tot en met bezorging

Prima website en service

Helm en slot gekocht. Voldoen aan de omschrijving en waren binnen aangegeven moment bezorgd.

Besteld en volgende dag in brievenbus (pinlock). Super snel - niets op aan te merken. Het product is ook goed. Thx Helmonline : )

Het was goed

Het was goed

Vlotte levering

Produkt jaar verwachting

Snel bij mij thuis en goed verpakt

Snelle levering en enorm klantvriendelijk

Ik heb al diverse malen contact gehad met de klantendienst en zij zoeken steeds op een klantvriendelijke manier naar een oplossing. En qua levering; om 19u besteld, volgende dag om 11u geleverd. TOP!

Mijn zoon was er blij mee ook fijn dat het vast gezet kan worden

Mooi uitziende helm die perfect aan het hoofd aansluit

zoals ik het geschreven heb

Top service !!!

De 3de keer dat ik hier een helm heb besteld en zeer tevreden over de service. Wordt de dag erna bezorgd en alles is zorgvuldig verpakt.

Snelle levering duidelijke mails

Gewoon zoals het hoort snelle leveringen en duidelijke communicatie

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam