Ik had het probleem dat mijn helm visier steeds besloeg. Ik stuur een mail naar Helmonline met daarin mijn helm type en of daar een oplossing voor was. Binnen 30 uur een mail terug gehad!!! (Jammer genoeg in mijn spambox, maar dat ligt aan mij) toen ik na 2dagen besloot nog eens goed te zoeken vond ik een mail, geen instructie waar ik hem kon vinden?! Nee!! Een link!! Naar het juiste product!!! In 1 woord Klasse besteld en..... past perfect en geen beslagen visier meer. Mijn dank is zeer groot.

Snelle en super service

Had een verkeerde maar helm besteld, meteen teruggestuurd en nieuwe besteld die de volgende dag kwam. En ook paste. Nog bedankt voor de snelle service.

Hele snelle service.

Top snelle service.

Zeer snel en correct

Precies als verwacht Zeker aan te bevelen

Ondanks Corona geweldig snelle levering

Supersnel

Met een dag binnen, tijdens lockdown.

Helemaal prima.

Snelle levering en snelle respons op vragen die ik had. Alles via mail af kunnen handelen. Prima backoffice.

Alles perfect verlopen

Bij onze bestelling is alles perfect gelopen Alleen mischien niet meer via bpost versturen want die hebben ons bestelling niet afgeleverd op de aan gegeven plaatsen waar ze moeten leveren indien niet thuis ons pakje werd in een andere gemeente geleverd op postkantoor maar ze konden het niet terug sturen wegens corona dus wij zelf daar gaan halen en dat is niet de bedoeling dus mischien andere pakjes leverancier zoeken en is trouwens niet de eerste keer op korte tijd dat bpost mijn zending kwijt is is maar een tip naar jullie klant kan daar geërgerd door worden

Ontzettende goede service!

Mijn bestelling had ik geplaatst en 2 uur later hadden ze het al op de post gedaan! Ik raad deze winkel zeker aan, goede service, zeker een goede recensie waard!

Helemaal Prima

Website prettig. Correspondentie ook goed en netjes. Met foto erbij, ziet er goed uit.

Super snelle levering

Levering erg snel en tevreden met de kwaliteit van het slot. Ook leuk dat je een foto krijgt waarop je ziet dat jou artikel daadwerkelijk is klaargelegd.

Ik ben heel blij,ben nog nooit zo blij geweest. Wat een genot.

Helm besteld(potje) voor m'n snorscooter; kwam 2 dagen daarna. Toch netjes want met die drukte bij de koeriers-diensten(respect!!). Met de feestdagen in aantocht, daarom.

Prima opgelost!

Dinsdag besteld, op de vrijdag nog niet in huis. De bestelling had al wel het filiaal verlaten, maar lag nog bij de vervoerder. De maandag gebeld en een nieuwe zou worden verzonden. Dinsdagavond had ik mijn pakket binnen. Ondanks een week voor kerst, toch nog snel binnen. Lobke van de klantenservice heeft top geholpen en was erg vriendelijk!

snelle levering, prima klantenservice, goed bereikbaar. Uitstekende kwaliteit

Slecht

Heb op 29-11 me bestelling geplaatst en het zou de volgende dag binnen zijn. Maar tot de dag van vandaag (10-12-2020) heb ik nog steeds niks gehad en staat bij me track & trace dat het nog bij DHL ligt. Heb geen updates gehad of iets. Top en me scooter staat in de regen en kou. (Had een scooter overtrek besteld)

Helm aangekomen maar te klein

Ik heb mijn helm aangekregen, het was goed verpakt, de helm was ook prima kwaliteit maar helaas was het te klein voor mijn kaken waardoor ik het moest terugsturen.

Mooie helm

Goede mooie helm niets op aan te merken. Ook snel geleverd. We hadden 2 besteld een M en een L maar de maten kloppen niet dus hebben we weer een terug gestuurd. We hadden precies opgemeten zo als op de aanwijzingen staan maar dan blijkt de helm te groot te zijn als het plaatje aangeeft. Maar ruilen.....dit moet makkelijker kunnen om deze te ruilen, na bellen moeten we weer een bestelen dus weer betalen om dat het bedrag van de andere helm terug wordt gestort....nou dat ga ik dus niet doen, dus nieuwe maar éérst bestelen maar S niet leverbaar... Nu maar wachten op een S model. Hopen dan dat het bedrag dan weer spoedig terug gestort wordt.

prima, snelle correcte bezorging

Prima, snelle correcte bezorging.

Goede winkel maar retour kosten in 2020 kan niet...

Het aanbod is best wel ruim, alleen hadden ze helaas niet de juiste mast voor mijn nieuwe helm, hierdoor toch ergens anders besteld. Verder een prima winkel ervaring, alles is overzichtelijk en makkelijk te vinden. Het is alleen wel erg jammer dat retourneren geld kost... En dat in 2020... Toch een gemist puntje.

Top, snel en correct voor een eerlijke prijs.

Top, snel en correct voor een eerlijke prijs.

Snelle levering, de cape ziet er goed uit. Nog niet gebruikt.

Geweldig te vreden

Ik zeer tevreden met mij nieuwe helm en zou direct weer een helm bij jullie kopen .dit is nu de tweede keer . En ben super tevreden .mocht het weer nodig zijn . Kom ik graag weer bij jullie terug voor een nieuwe helm Groetjes Chirly

Prima helm, snel geleverd.

Hele mooie stevige helm; snelle en nette levering.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam