volgende dag leveren, werd 3 dagen later.

Hoi. Het bestellen en contact daarna, waar mijn pakket bleef verliep goed. Vrijdags een helm besteld, zou volgens de site zaterdags geleverd worden. Ik kon zelfs een tijdstip kiezen. Dat werd helaas pas na het weekend. Rot omdat ik zaterdag zat te wachten en er speciaal voor thuis bleef. Voor die maandag heb ik wat moeten regelen. Als ik dat geweten had, had ik het bv. bij een afhaalpunt kunnen laten bezorgen. De prijs was super en dat gaf de doorslag.

Zit goed en s ochtends geen damp op het vizier Clear vieuw

Geen problemen gehad

Snel geleverd ondanks drukke tijd

Prima, makkelijk te bestellen en snel bezorg. Ook rond sinterklaas.

Heel netjes

Ik had een helm besteld, maar zelf de verkeerde maat uitgekozen. Dus retourzending gedaan. Prima afgehandeld, en mijn geld terug op mijn rekening.

prima product goede prijs

en netjes op tijd geleverd

Snelle afhandeling en levering

Snelle levering voor een goede prijs

Tijdens de black Friday aanbiedingen de juiste spullen kunnen vinden tegen een scherpe prijs. De daarop volgende levering gebeurde zoals belooft binnen een aantal dagen. Tevreden!!!!

Snelle en correcte levering

Snel en goed

Een schuberth E1 snel geleverd met prima communicatie

Zeer goed!

Niets aan toe te voegen!

Redelijk

Het is een web winkel. Service? Je moet natuurlijk alles zelf uitzoeken. Bezorging was te laat. Pas na 3 dagen. In plaats van voor 23.59 besteld morgen in huis. Lose beloften. In het mailtje dat verzonden werd om 17.40 met de mededeling dat het voor 18.00 bezorgt zou worden kwam ook al niet geloofwaardig over en werd ook niet waar gemaakt. De prijs was wel scherp.

Erg netjes geleverd top.

Top helm zit lekker even wennen aan het versier komt goed . Mijn tweede helm die ik bestel bij helmonline Erg te vrede .

Geheel volgens verwachting

Mijn gekozen Schuberth C4 werd geheel volgens verwachting geleverd. Keurig verpakt in een extra beschermende doos. 1 klein minpuntje was dat de site in eerste instantie vastliep, maar dat is alles wat ik kon aanmerken. Bijna een tien.

Niet op tijd

Ik moet meer dan een dag wachten. Ik weet niet zeker wanneer mijn pakket aankomt. Maar hij moest gister al thuis zijn. De kwaliteit is wel goed, ik heb eerder al een helm gekocht en ben er wel blij mee.

Hoefde niet lang te wachten.. alleen postnl had wat vertragingen.

Prima helm

Helm besteld en snel en netjes geleverd.

Snel en overzichtelijk

Snel en overzichtelijk. De site is goed te overzien met leuke aanbiedingen. Bezorgen is goed gegaan net als de betaling. Let wel op de prijs, die verschilt per dag een paar euro.

Snelle correcte levering

goede service en een top Prijs!!

`s avonds besteld en de volgende dag in huis!!

Fijne helmen

Hele snelle levering ,en een goeie service

Correcte klantvriendelijke service

Ik bestelde onlangs een nieuwe motorhelm. Twee dagen later mocht ik de helm al ontvangen. Een snelle levering dus. Omdat de helm niet voldeed aan mijn verwachtingen heb ik het retourformulier de dag zelf doorgestuurd en de helm (gratis) teruggestuurd via Bpost. Ondanks dat er problemen waren bij Bpost heeft Helmonline voor een snelle, klantvriendelijke oplossing gezorgd en kreeg ik het bedrag teruggestort om mijn rekening. In het verleden heb ik nog al een motorhelm aangekocht bij Helmonline. Er zijn budgettaire helmen, maar ook duurdere exemplaren die soms in promo komen. Mijn volgende helm komt gegarandeerd opnieuw van Helmonline! Dank je wel Lobke voor de aangename communicatie en de uitstekende service! Kris

2 de keer en SUPER !!!

SUPER !!!

Ik ben een zeer tevreden klant al een paar x een bestelling gedaan en raad gevraagt. De hulp is keigoed, was het maar overal zo. Niets is hun te veel, voor mij tot de volgende x.

Mijn 3de scooterhelm. Topservice zeer tevreden.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam