Perfecte en supersnelle levering. Uitstekende prijs/kwaliteit

Perfecte en supersnelle levering. Uitstekende prijs/kwaliteit

Goede en snelle service en levering !

Goede service en hulp bij bestelling ! Snelle levering prima !

Topper

Ik heb mijn bestelling retour gestuurd omdat het niet aan mijn verwachtingen voldeed maar dat is mijn persoonlijke smaak. De communicatie is perfect en zeer klantvriendelijke medewerker na tel contact. De retour service is ook perfect geregeld en er wordt constant gecommuniceerd over de voortgang, echt top. Minpunt is de hoge retourkosten maar dat snap ik aan de andere kant ook wel weer, moet ook geen geld kosten . Al met al tevreden.

Snel geleverd en scherpe prijs.

Prijs was erg goed. Vandaag besteld en de dag erna geleverd. Kortom top!!

Snel, en juiste producten. Top

Wilde een Pinlock hebben omdat het weer nu omslaat en ik geen beslagen vizier wil hebben. Prima en duidelijke site. Precies wat ik nodig had! Top

Snel, concreet en goed :)

Goede prijs. Snel geleverd, bleek alsnog een verkeerde maat te zijn voor me (merkverschil). Uiteindelijk nieuwe besteld en oude terug gestuurd.

prima service en vlotte levering

Zeer mooi aanbod, scherpe prijzen leuk om op vragen meteen antwoord te krijgen die behulpzaam is. vlotte afhandeling, ook van de retourzending en terugbetaling. aanrader!

Vlotte afhandeling

Snelle levering en voldeed aan de verwachtingen

Ik ben tevreden omdat alles vlot verlopen is en het product was volgens onze verwachting !!

Erg blij met mijn twee helmen. Snelle levering, betaalbare helmen en goed kwaliteit!

Vlotte en snelle bestelling

mijn eerste bestelling en ben heel tevreden, vlotte bediening

Optimale service aan scherpe prijs

Vond mijn helm op Helmonline.be aan de beste prijs. Levering effectief binnen 24u.

Snel en accuraat

Alles prima

Ruime keuze. Goede maattabel. Prompte levering.

Helm was goed, dhl vond ik minder

Helm is prima en snel geleverd. Echter, bij jullie op de site aangegeven voor levering na half 6; dhl boekt m tussen 2 en 6, dus we waren niet thuis.. Uiteindelijk een dag later bij afhaalpunt gehaald, en verder prima

Slecht Mail contact

De helm mooi optijd gekregen vervolgens klopt hier iets niet aan stuur ik een mail en ontvang ik helaas geen reactie. Snelle levering veel geautomatiseerde mails die je op de hoogte houden. Maar geen respons op mijn mail mogen ontvangen.

goede sfhandeling

uitstekende service

Stevige warme wanten

Deze handschoenen waren voor mijn zoon op de brommer. Hij is er zeer vrolijk over.

Goede service, dag besteld volgende dag al in huis. Super !

uitstekend

de bestelling kwam snel binnen en werd netjes afgeleverd

Geen problemen gehad ,Behalve?

Alles met de site liep goed. Geen probleem gehad met het bestellen. Alleen het bezorgen was niet best. Ik heb gekozen om naar 17:30 te laten bezorgen, krijg een email dat het vanaf 13;00 wordt bezorgd. Niemand thuis dus. Bellen met de site, uiteindelijk was het netjes bezorgd de dag erna op de gewenst tijdstip. Geen ramp.

Makkelijk zoeken en duidelijke informatie

Tevreden

De helm past goed, alleen jammer dat hij niet goed ruisidicht is zoals omschreven dat op de website staat beschreven op de afbeelding een helm met een donker vizier ook al heb ik later te horen gekregen van de klantenservice dat eronder staat dat het niet met een donker vizier word geleverd maar wie leest er dat nu nog deze tijden?

Snel en goed

Herengracht 338