Helm in de middag besteld en volgende dag geleverd.

Ik was wat sceptisch na het lezen van verschillende reviewsites, maar toch de gok gewaagd. Dit heeft zeer positief uitgepakt. De helm is na bestelling binnen 24 uur bezorgd. Voldoet volledig aan mijn wensen en een zeer scherpe prijs. Mijn ervaring met Helmonline.nl is helemaal TOP!

Werelds

Mooie helm, snelle actie en levering.

Super snelle levering!

beste acties en snelle levering!

Onaangenaam zaken doen

Doen moeilijk om mijn geld terug te storten. Er zijn 3 helmen besteld door mij. 1 terug gestuurd. Het sticker op het vizier ontbreekt geeft men als reden op. Het klopt dat dit sticker er niet opzit, dat was al zo toen ik de helm ontving de sticker zat in de helm, was blijkbaar al eens teruggestuurd. Deze heb ik dan ook terug in de helm gestopt bij het terugsturen. Hopelijk krijg ik mijn geld alsnog terug maar sowieso vind ik dat ik onrechtvaardig dat ik hier nu nog moet over gaan discussiëren.

Super content

De bestelling ging heel vlot en makkelijk. Enkel bij de betaling waren we een beetje bang dat daar iets mis was gelopen, maar dit bleek niet zo te zijn. We kregen de helmen vrij snel. En ze waren net zoals op de foto’s en ze paste perfect.

Super snelle levering en communicatie

De helm heel snel gekregen, en je wordt oo nog een uitstekend op de hoogte gehouden over wanneer je je helm gaat ontvangen. Ik kan helmonline zeker aanraden. Ook nog eens de scherpst geprijsde

Zoals het hoort

Echt binnen 24 uur geregeld met een duidelijke vermelding van de status van het product En dit voor een super prijs Nog bedankt

snelle service en correct. Mooie producten

geweldig

geweldig

Geweldige service. Snelle levering

Snelle levering alleen de bevestigings mail na betaling mag sneller ivm het idee opgelicht te worden.

Top top top

Gelijk een mail als de bestelling is ontvangen. En wat ik ook goed vindt is dat er een foto bij de mail gezet wordt voordat ie wordt verzonden.

Helaas paste de helm niet wel mooi.

Xxx

Super prijs en snelle levering!

Prima helm voor een super prijs. De levering was erg snel (vrijdagmiddag besteld, zaterdag om 16:45 in huis).

Past perfect en snelle levering.

Past perfect en snelle levering

Prima webshop

Duidelijke site, ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle levering. Prima!

Volledig volgens verwachting

Kunnen genieten van een mooie korting, snel antwoord gekregen op mijn vragen, heel verstuurd en geleverd

Ben zeer tevreden snelle levering en goede service

zeer goede kwaliteit en service

Supersnel

supersnel en correct

Super snelle levering

Goede service, ik kreeg meteen een e-mail met zelfs een foto van mijn product in een winkelmand. De volgende dag had ik hem in huis.

Geleverd na dag van bestelling

Top, binnen 24 uur thuis bezorgd

Prima product, en goede prijs kwaliteit verhouding. (Scooterkleed)

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam