Goede en snelle service en uitstekende website

PRIMA

Mooi product, geleverd binnen 1 dag!!

Prima helm, snel geleverd!

juiste prijs, mooie kleur

Slecht retourbeleid maar prima service

Ik wilde heel graag een Shark helm kopen. Ik zag dat Helmonline.nl een goedkopere had. ‘S avonds besteld, volgende dag al in huis, super snelle levering! Echter helm kwam binnen, en de stickertjes van het shark logo waren al een beetje los. Dit vond ik in principe geen reden om de helm terug te sturen, echter wel zonde voor een helm van 80€. Ik heb de helm gepast maar merkte dat de helm echt te klein was, ik had net een maatje groter nodig. Ik heb de helm retour gestuurd met de reden ‘te klein’ en de slechte kwaliteit voor een shark helm(m.n. de stickertjes die los zaten) Na verzenden(binnen de 14 dagen) kreeg ik keurig een mail dat de helm ontvangen was, en bij nieuwstaat mijn geld teruggestort zou worden. Echter binnen de beloofde 7 dagen had ik nog geen geld terug, ik heb gemaild en kreeg ik snel antwoord. De helm zou niet in nieuwstaat teruggestuurd zijn( door de stickertjes en de kaartjes die er al niet bij zaten). Ik vond het vervelend om dit te horen aangezien ik de helm al zo had gekregen en ik het gevoel kreeg dat ik mijn geld niet terug kon krijgen. Na nog een keer mail contact kreeg ik gelukkig mijn geld terug. Er zaten ook boekjes bij, in een stuk plastic wat je bij het openen van het plakband al kapot maakt, deze heb ik helaas weggegooid maar het verzoek om deze nog terug te sturen vond ik vreemd.. Het was een plastic mapje waaraan je kon zien dat deze al gebruikt was, en geen “insteekhoesje”. Ik heb mijn geld terug gekregen, daar ben ik heel tevreden mee, maar ik heb geen vertrouwen meer in Helmonline. Helaas zal ik door het slechte retourbeleid niet meer bestellen bij Helmonline.nl

leveringen worden niet correct uitgevoerd

Mijn bestelling van 2 helmen op vrijdag 21/08 besteld zijn tot nu toe niet aangekomen en Bpost zegt dat ze nooit werden overhandigd. Na enkele telefoons en mails werd er een nieuw pakket opgestuurd op 26/08 en deze werden dan op 28/08 geleverd. Weer niet daags nadien zoals aangegeven op de website. Op 28/08 nog een mail gekregen van Bpost dat het pakket dat aangekondigd werd op 21/08 nog steeds niet overhandigd werd voor levering. De uiteindelijk geleverde helmen zijn wel in orde!

Prima geregeld.

Goed en duidelijke afspraken vooraf en ook zonder problemen de rest keurig afgehandeld. Natuurlijk prima helm.

Bestelling was wel op tijd ik was gewoon thuis maar dhl zei van niet beetje jammer maar ligt niet aan jullie

Snelle levering en goede kwaliteit

Heel vlot. Super. Kan het aan iedereen aanbevelen .

Goede prijskwaliteit en mooi

zeer goed

Hele snelle levering. Helm was wel te klein en teruggestuurd voor groter exemplaar.

Ik weet niet goed wat ik hier moet schrijven. Het was nu niet bepaald een 'ervaring'.

Goed gekocht tegen regen maar houd geen regen tegen

Ik heb een goed gekocht om mijn scooter droog te houden. Helaas loopt er allemaal water doorheen. Jullie gemaild. Kreeg de reactie terug dat de hoes waterafstotend is en niet water dicht. Dat staat indd op de site las ik later. Maar dan vind ik het misleidend dat je bij de omschrijving van het product zet dat het beschermd tegen weersinvloeden zoals regen. Want het beschermd dus niet tegen regen. Jammer en erg teleurgesteld

Goede service en snelle levering

Product als beschreven. Maat klopt ten opzichte van mijn andere helm. Je bestelt het toch zonder te passen

snelle afhandeling van de bestelling

goede website om tot een goede keuze te komen, prijs kwaliteit is prima.

Mooie helm, snel geleverd

Snel geleverd, goed verpakt. Mooie helm.

Makkelijk en snel

Het is super makkelijk te bestellen. Zondag besteld en maandag in huis. Mijn kleinzoon super blij

Komen hun afspraken na voor 2359 besteld volgende dag in huis netjes

Perfecte service

Gisteren besteld en 's anderendaags thuis geleverd.

Xx

Xx

Goed produkt super snelle levering

razendsnel, top producten en een luisterend oor

razendsnel, top producten en een luisterend oor

**********

zijn grote ******** eerst krijg ik een helm die veel te klein is ik ben natuurlijk helemaal blij maak de doos open gooi de sticker weg moest hem gebruiken voor me exsamen dus volgende dag doe hem aan pastie niet ik snel even kijken hoe ik het moest terug sturen zie ik dat ik nieuwe moest kopen en deze terug sturen en dan zou binnen 5 werkdagen na ontvang geld terug krijgen ik denken oke lekker makelijk doe dat even volgende dag krijg netjes me nieuwe helm ik die andere an terug gestuurd 2 weken laater niets probeer hun te bellen zijn ze niet bereikbaar dagen achter elkaar niets email sturen 2 weken laater reageren ze en elke email dat ik ze verstuurd duurt paar dagen.. uit eindelijk krijg ik te horen dat mijn helm beschadigt is schrik me dood zeg wat dat kan niet zeggen ze ja hij is niet compleet bedoelen we je hebt sticker weg gegooid dacht wauw meen jullie dat nou .. uit eindelijk heb maar 75 procent van me aankoop bedrag terug gekregen om dat ik een sticker heb weg gegooid 80 euro voor een sticker bestel hier nooit en nooit meer zijn niet vriendelijk en zijn **********

Zeer tevreden!!

Mooie keuze uit de verschillende helmen. Super levering, ook naar België. Zeer tevreden over de helm. Was wat bang de verkeerde maat te hebben maar ze geven een zeer goede uitleg voor de maat te weten. De helm paste perfect.

Super snelle levering!

Had eerst een andere helm in bestelling, deze is/was heel lang niet leverbaar. Toen de Scorpion maar besteld, gelijk volgende dag geleverd.

Mooi slot

goed slot voor een redelijke prijs

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam