Slecht retourbeleid maar prima service
Ik wilde heel graag een Shark helm kopen. Ik zag dat Helmonline.nl een goedkopere had.
‘S avonds besteld, volgende dag al in huis, super snelle levering!
Echter helm kwam binnen, en de stickertjes van het shark logo waren al een beetje los.
Dit vond ik in principe geen reden om de helm terug te sturen, echter wel zonde voor een helm van 80€.
Ik heb de helm gepast maar merkte dat de helm echt te klein was, ik had net een maatje groter nodig.
Ik heb de helm retour gestuurd met de reden ‘te klein’ en de slechte kwaliteit voor een shark helm(m.n. de stickertjes die los zaten)
Na verzenden(binnen de 14 dagen) kreeg ik keurig een mail dat de helm ontvangen was, en bij nieuwstaat mijn geld teruggestort zou worden.
Echter binnen de beloofde 7 dagen had ik nog geen geld terug, ik heb gemaild en kreeg ik snel antwoord. De helm zou niet in nieuwstaat teruggestuurd zijn( door de stickertjes en de kaartjes die er al niet bij zaten). Ik vond het vervelend om dit te horen aangezien ik de helm al zo had gekregen en ik het gevoel kreeg dat ik mijn geld niet terug kon krijgen. Na nog een keer mail contact kreeg ik gelukkig mijn geld terug.
Er zaten ook boekjes bij, in een stuk plastic wat je bij het openen van het plakband al kapot maakt, deze heb ik helaas weggegooid maar het verzoek om deze nog terug te sturen vond ik vreemd..
Het was een plastic mapje waaraan je kon zien dat deze al gebruikt was, en geen “insteekhoesje”.
Ik heb mijn geld terug gekregen, daar ben ik heel tevreden mee, maar ik heb geen vertrouwen meer in Helmonline. Helaas zal ik door het slechte retourbeleid niet meer bestellen bij Helmonline.nl