Goedkoop en snelle service

Goede kwaliteit spullen voor een lage prijs en snelle levering, gelukkig via DHL.

' s Middags besteld, de volgende morgen perfect afgeleverd. Top!

Blij

Super service

Ene dag besteld en de andere dag in huis! Echt super. Helmen hebben een goede kwaliteit tegen een klein prijsje.

Scooterhelm

Goede pasvorm ,stevige helm en heel snelle levering,Top

Supersnelle service!

Supersnelle service! Top produkten!

Komme afspraak netjes na prima pasvorm

Zeer goed en snel geleverd.Helm zeer tevreden

Eerste keer een bestelling gedaan bij Helmonline. Alles perfekt levering snel, helm top.

Goede en vlotte communicatie

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit. Geen op en aanmerkingen. Gewoon goed....

Makkelijke website

Snel geleverd!

Supersnelle service

Vriendelijk geholpen aan de telefoon en de bestelling was ook echt de volgende dag in huis. Goed en netjes verpakt.

Goed product voor een uitstekende prijs

Snelle levering. Product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Goed product en snel geleverd.

goede pasform

super!!!

op een feestdag om 11u besteld, de dag erop om 8u met de post geleverd!!!!

Zeer snelle levering

Echt Top hoe snel deze bestelling is verwerkt/geleverd.

Supersnel geleverd en een mooie helm

Ik heb hier 2 scooterhelmen besteld, allebei mooi en van goede kwaliteit! Ook werden ze beiden zoals beloofd de volgende dag geleverd ondanks dat ik op de wadden woon. Zeker aan te raden!

Goede snelle levering, alles conform afspraak

Gewoonweg goed

Snelle service Oprechte dienst Perfecte maat Correcte verzending.

Super snelle verzending

Volgende dag al geleverd volgens afspraak, erg prettig zulke snelle verzending

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Goeie service en snel

Goeie en snelle service!

Zeer tevreden.

Goed advies en een snelle levering!

Niet gehouden aan de levertijd en tot op heden geen contact op kunnen nemen.

Volgens de site zou het product de volgende dag geleverd worden. Vervolgens een mail gehad waar ook stond dat ik het product de volgende dag zou ontvangen. Zijn inmiddels 5 dagen verder en het pakketje is nog niet eens ontvangen door DHL. Geprobeerd te bellen maar ze doen momenteel alles via de mail. Helaas nog geen mail ontvangen over mijn klacht omtrent de levertijd. Lekker adverteren met voor 23:59 uur besteld de volgende dag in huis. Maar vervolgens niet leveren en geen contact onderhouden met de klant. 15 juli besteld en 21 juli geleverd volgende helmonline lag de fout bij DHL. Vervolgens 2 keer een mail ontvangen met de vraag of ik mijn recensie wel wilde aanpassen. Ik blijf er bij dat het contact met de klantenservice destijds te triest voor woorden was. En ik zal in de toekomst ook niet weer wat bestellen.

prima!

Snelle goede levering, mooi op de hoogte gehouden

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam