super

Kwaliteit en snelle levering.

Kwam oprijd binnen en netjes

makkelijk en snel

makkelijk bestellen snel geleverd

Eerste bestelling hier, reuze tevreden

Heb via bo.com besteld,betrouwbaar passysteem Service zeer goed,de helm heeft goede pasvorm en is van goede kwaliteit.

Zondag bestelling geplaatst, maandag ontvangen. Bestelling was prima in orde. Gaat zeker een vast adresje worden.

Erg blij

Mijn bestelling was sneller verwerkt en verzonden dan ik dacht .

super

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en supersnelle levering. S'middags bestelt de volgende morgen om 11.00uur geleverd.

Helm prijs verhouding super !!!

Snelle beloofde levering en duidelijke website !!! Aan iedere motorrijder aan te bevelen !!! Mvrgr Max .

Zending rap ontvangen,voldoet aan de verwachtingen.

Super snelle en goede levering

‘S avonds besteld en de volgende dag al in huis. Geweldig! Mooie helm, goed verpakt, goede service... ik ben fan!

Matige helm slechte kwaliteit

Helm gekocht voelt aan als een erg goedkope helm zit totaal niet lekker.

Goede bestelsite duidelijk/overzichtelijk En dan een super snelle levering...top

STILL WAITING!

Been 5 days since I ordered and was expecting the next day shipping, still nothing and of course every time it takes forever for them to reply to email. Have to correct my self, the guys fixed my order, was DHL fault unfortunately and not helmonline, product came and it’s perfect, had to return a few items back but that was my fault.

Perfecte helmen en perfecte service

Mijn oude helm (Caberg van Helmonline) was aan vervanging toe. Dus hier ook weer een nieuwe besteld. Volgende dag al binnen, wederom een perfect zittende helm, alleen was er een bevestigingslipje van het vizier afgebroken. Mailtje gestuurd met foto's van het defect, mailtje terug dat er een nieuw vizier word besteld bij de leverancier. Dus ook de service is top, en de helmen zijn gewoon echt goedkoper.

Perfect.

Goed product voor goede prijs. En snelle levering.

Alles prima in orde

Niks negatief ....alles zoals het moet zijn

een dag later geleverd: heel goed.

Goede service geleverd en snel verzonden. Prijs van de producten waren ook goed vergeleken met andere webshops

Super snelle afhandeling

Prijs/Kwaliteit dik in orde.

Geweldige service

Super enthousiast

Ik bestelde vanuit België en 1 dag later werd het al geleverd rond de middag. Het pakket vas super goed verpakt. Echt zeer tevreden van deze service .

prima helm voor een prima prijs

Na mijn Shark Raw maat M zocht ik een soortgelijke helm met een vizier wat makkelijk omhoog en omlaag kan worden gezet. Ook wilde ik graag een bluetooth communicatiesysteem voor te bellen en muziek te luisteren. Ik heb gekozen voor de Shark S-Drak met Sharktooth. Prima helm voor een prima prijs. Alleen jammer dat er geen zonnevizier voor te krijgen is.

Super snel

Super snel bezorgd en een hele mooie helm voor een schappelijke prijs

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam