Goed geregeld

helm is snel geleverd

Dit is nu de vierde helm die ik bij jullie gekocht heb,prijs kwaliteit verhouding is super.

Alles perfect .

Was eerste keer dat ik bestelde bij deze firma . En tot grote vreugde was alles perfect in orde . Ben super content met het pakket dat ik besteld heb .( Helm , beschermhoes en slot van 150 CM ) prijs kwaliteit , SUPER !! Levertijd was supersnel en goederen heel goed verpakt . l

Geweldig meedenken

Goede Feedback

Perfect helm

Perfect helm voor een goed prijs !

Goede kwaliteit

Ook snel geleverd

Keurig en snel.

Verkeerde helm besteld. En keurig opgelost.

Top sevice

Complete en snelle levering tegen betaalbare prijzen

De levering is inderdaad binnen 24 uur geweest en was helemaal kompleet. 1 van de 2 helmen paste niet en konden zonder meer retour gestuurd worden. Direct een andere helm besteld en goed geholpen door de dame aan de telefoon toen de levering vertraagd was. Top.

Helemaal top

Snel geleverd netjes verpakt

Snelle service via DHL afhaalpunt

Ruime openingstijden.

Zeer aan te bevelen.

Duidekijke omschrijving.Goede prijs. Snelle verzending.

Snelle levering.

Had een tijd opgegeven voor de levering. Kreeg het een dag eerder :-)

Zonder enkele problemen

Snelle levering zonder enkele problemen, fijne ervaring.

super snelle levering, goed product

zondagavond besteld, maandag middag al geleverd. super snel! en product is goed en naar verwachting (zoals omschreven op site). prijs niet de goedkoopste, maar wel onderaan.

Een betere ervaring met online bestelling Heb ik nog niet meegemaakt. Prijs is top, website is duidelijk, levering conform afspraak en een uitstekend product.

Snelle levering en goed kwaliteit

Ik ben heel blij met mijn helm, binnenkort nog eentje bestellen voor mijn medepassagier!!

Helm in de middag besteld en volgende dag geleverd.

Ik was wat sceptisch na het lezen van verschillende reviewsites, maar toch de gok gewaagd. Dit heeft zeer positief uitgepakt. De helm is na bestelling binnen 24 uur bezorgd. Voldoet volledig aan mijn wensen en een zeer scherpe prijs. Mijn ervaring met Helmonline.nl is helemaal TOP!

Werelds

Mooie helm, snelle actie en levering.

Super snelle levering!

beste acties en snelle levering!

Onaangenaam zaken doen

Doen moeilijk om mijn geld terug te storten. Er zijn 3 helmen besteld door mij. 1 terug gestuurd. Het sticker op het vizier ontbreekt geeft men als reden op. Het klopt dat dit sticker er niet opzit, dat was al zo toen ik de helm ontving de sticker zat in de helm, was blijkbaar al eens teruggestuurd. Deze heb ik dan ook terug in de helm gestopt bij het terugsturen. Hopelijk krijg ik mijn geld alsnog terug maar sowieso vind ik dat ik onrechtvaardig dat ik hier nu nog moet over gaan discussiëren.

Super content

De bestelling ging heel vlot en makkelijk. Enkel bij de betaling waren we een beetje bang dat daar iets mis was gelopen, maar dit bleek niet zo te zijn. We kregen de helmen vrij snel. En ze waren net zoals op de foto’s en ze paste perfect.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam