Geen reactie op mail

Na 3 mails en telefonisch contact proberen te leggen, is kansloos. Ze geven de schuld aan corona, maar als je toch een reactie geeft aan je klanten, heb je toch t idee, dat ze er mee bezig zijn. Deze reactie doe ik, na een retour te hebben gedaan op 14 mei. Bijna 4 weken dus! Maar nog geen respons van hun...

Super service Helm zit goed en ziet er goed uit

De helm zit goed mooie vorm. En de service was super

Zoals gewoonlijk uitstekende en snelle service en levering

nooit meer!

bestel een xl helm! krijg xs . bestel gelijk weer een xl en weer xs. telefoon pakken ze niet op! en nu maar afwachten of ik me geld van de twee helmen terug krijg!

Helm snel ontvangen dus duim omhoog

Snel helm ontvangen dus ik ben tevreden hij zit goed en de kwaliteit is ook goed

Goede site en ook snel gelevrrd

Alles netjes ingepakt en afgeleverd,goede kwaliteit !

Had nog nooit van jullie gehoord. Na een keer gegoogled te hebben kwam ik op jullie overzichtelijke site terecht. Ales bekeken , helm uitgezocht en ben er zeer tevreden mee !

De max

Voeld goed aan

Product goed, maar voor ons niet bruikbaar

Bij product zat geen retourformulier, en kon product dus niet retour sturen. In eerste instantie geen contact met helmonline. Dat was erg vervelend, omdat ze ook tel niet bereikbaar zijn en ook slecht per mail (lange reactietijd) Dit is uiteindelijk netjes door hen opgelost. LD van Lent

Overzichtelijk, gemakkelijk, snel en correct geleverd.

Goede producten en snelle levering

Duidelijke omschrijving bij de producten. Op de website stond; 'bestel een maatje groter want helm valt klein', gedaan en hij zit perfect. Goed verpakt en snel geleverd en ook goed op de hoogte gehouden qua levering dmv email.

Voor het eerst bij Helmonline besteld en de helm was snel geleverd.

Shark helm pas als gegoten goede helm voor een betaalbare prijs. Fijn dat het kin gedeelte net zoals bij een ROOF Boxer helm naar achteren geplaatst kan worden. Helemaal blij mee.

super

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe helm ziet er niet alleen mooi uit maar past ook goed.Ben er zeer tevreden over.Toppy.Snelle levering super!!!!

alles volgens strak schema

alles geregeld zoals beloofd . niets op aan te merken

ruimte voor verbetering

het aanbod en de snelle levering zijn prima, de klantenservice kan beter, Als je ze probeert te bellen krijg je geen antwoord wat in tijde van extreme drukte een goed techniek kan zijn om met de beschikbare middelen toch een service te bieden. Maar als dan meld dat het 5 dagen duurt om antwoord te krijgen vind ik dat een beetje lang, zeker als er in werkelijkheid na 10 dagen nog geen antwoord gegeven is op mijn vraag. Nu zijn er nog 2 zendingen retour, benieuwd hoe lang dat gaat duren. In dit proces zit ook geen vooraanmelding waardoor men op de hoogte is dat iets onderweg is. Je moet de 2 juiste formulieren bijsluiten , als je hier iets fout doet wordt er niet meer ondernomen en vervallen al je rechten. dat is een beetje eng. Het zou dus kunnen dat je nooit meer iets hoort als het pakket verloren gaat of een formulier ontbreekt of verkeerd is ingevuld. Daar zie ik ruimte voor verbetering.

Goeie service

Ben gegaan voor de shark vancore 2 mooie helm zier er bruut uit helaas is het em niet geworden Retour was snel geregeld top service

Zoals beloofd is het geleverd zeer goed

Zou het zeker anderen aan bevelen

Bestelling binnen een dag binnen top!

Pracht helm als we nog iets bestellen is het zeker hier

Snelle en betrouwbare service

Snelle levering en een betrouwbare shop! Binnen 2 dagen geleverd!

Systeemhelm gekocht,voldoet voor mij aan alle eisen,zit lekker.

Heel fijn

Mijn helm zit lekker en ziet er ook mooi uit En hij we heel snel binnen

Foute levering

Een tijdje terug had ik een helm besteld. Toen deze werd geleverd bleek dit de foute kleur te zijn. Ik heb toen een mail gestuurd om dit te melden, waarop ik de helm kosteloos kon terugsturen. Enkele weken later bestelde ik opnieuw dezelfde helm, maar ook deze keer werd het in de foute kleur geleverd. Ik heb toen gemaild en heb toen zeer lang moeten wachten op een antwoord. Lang verhaal kort, uiteindelijk is alles terug in orde gekomen en werd het geld correct teruggestort. Ik heb in het verleden nog een helm gekocht via deze website en toen was er geen enkel probleem. Jammer dat het nu 2x op rij fout is gelopen. Maar de service was uiteindelijk wel oké.

Helm besteld maatje te klein andere helm besteld 24u later thuis geleverd super !!!

amateuristisch bedrijf

Eigenlijk is 1 ster al te veel. -bedrijf belooft volgende dag te leveren (pas na 4 dagen) -verkeerd product opgestuurd -telefonisch onbereikbaar -mail zogenaamd binnen 48h een reactie. ondertussen 3 dagen verder. Kortom, beter bij een ander bedrijf kopen. Ik wilde het product eigenlijk omruilen voor het juiste product, maar nu stuur ik het gewoon terug. Geen vertrouwen meer in.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam