Fijne pasvorm

Een helm met fijne pasvorm en super functioneel toepasbaar

Goeie service maar slechte kwaliteit helm!!

Ik heb een streetfighter helm waarbij de mondstuk uitklapbaar is, die haakjes zijn nu al kapot binnen een maand!!!

Duidelijk, vriendelijke klantenservice

Ik kreeg mijn track en tracé code niet via de email. (Later wel, ik was kennelijk gewoon ongeduldig). Toen heb ik de klantenservice gebeld. Hebben mij vriendelijke te woord gestaan en meteen een niet standaard emailtje met mijn track & trace

Duidelijk en snelle levering

Alles naar verwachting, alleen geen Nederlandse beschrijving bij de helm mbt de microfoon

Makkelijke site, snelle levering met duidelijk track and trace.

Super service

Super service helm zit perfect.

Goede ervaring

Mijn eerste ervaring met Helmonline.nl: zeer positief.

Niet bepaald goed

Kreeg een helm met allemaal krassen dus ging ik bellen werd er gezegd dat jullie niks konden doen

Top geregeld

Netjes gedaan super blije zal zo weer bestellen

Snelle levering, goedkoop.

Had 2 helmen nodig om af en toe met snor scooter Duitsland in te kunnen. Zaterdag besteld, dinsdag bezorgd. Voor nog geen 100 euro voor 2 mooie helmen, bij een winkel in de stad was ik 150 euro per helm kwijt. daarom 5 sterren van mij

Extra service!!

Bij het kantoor in Nieuwegein helm omgeruild, zeer goed gegaan! Prettige dame die verstand van zaken had. En goede empathie voor mij😁

Slecht

Mijn helm kwam binnen met beschadigingen en de verkeerde maat maar ik weet niet meer of ik dat zelf perongelijk heb geselecteerd, maar ondanks dat vind ik het nog slecht omdat hij beschadigd is

Uitermate tevreden!

Na een teleurstellende ervaring met andere site ging ik toch nog maar eens op zoek online, omdat ik ofwel niet vond wat ik zocht in de speciaalzaak of het was peperduur. Resultaat: ik vond een top product (art 5 slot) voor een top prijs! En ook nog eens meteen de dag erna al geleverd! Ik had nog nooit van helmonline gehoord maar vanaf nu check ik eerst hun site als ik iets nodig heb. Super!

goede service, snelle levering

Helm online geeft een goede service en de levering is mooi op tijd.

snel en etjes

Klasse

In de avond besteld en de volgende dag zoals aangegeven geleverd super !!

Duidelijke info en goede foto's Snelle reactie en bevestigingen van wat er gebeurt met de helm. Ook de afgesproken lever datum en tijd klopten. Al gaf de site van DHL iets anders aan.

Snel en correct geleverd

Alles wat ik besteld heb is ook goed aan gekomen

Zeer tevreden over jethelm en snelle levering

De ene dag 's middags tegen een flinke korting een jethelm besteld en de volgende middag al in huis!!! De maattabel klopt met de maat van de helm. Hij is keurig verpakt en de prijs is zeer betaalbaar.

Op tijd bezorgd en je krujgt wat je hebt besteld.

Mooie webshop

Goed product en super snelle levering

Super mooie helm voor een zeer klein prijsje, daarbij word de bestelling goed verpakt en is snel in huis.

Snelle levering en snelle bestelling

ik had mijn producten binnen 3 dagen.

Goede helm en snelle levering

Heel betrouwbaar en hoede helmen

Prima!!!!

Bestelprocedure was simpel en goed. Bestelling werd de volgende dag afgeleverd.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam