Fijne helm

Snelle levering en ben zeer tevreden met mijn helm.

Gewoon goed

Ik wist wat ik wilde en jullie hebben dat snel en adequaat geleverd.

Goede prijs snelle levering

Snelle levering goede prijs

Super snelle service

Super snel bezorgd en goed verpakt

Goeie levering

correcte afhandeling en snelle levering en prima aanbieding.

Overzichtelijke website, goede aanbieding met aantrekkelijke korting. Verder uitstekende afhandeling. Precies zoals je het zou verwachten.

Mijn bestelling was zeer snel thuis en dat ondanks dat het net voor kerst was. Netjes verpakt! Ik ben zeer tevreden👍🏻

Snelle levering!

Prima product en snelle levering

De levering van de helm was super snel en de helm zelf ziet er geweldig uit voor een laag prijsjes erg blij mee!

Mooie helm snelle bezorging

Was nog vlak voor kerst geleverd.

Prima snel leveren

Volgende dag netjes geleverd.

Om 22.00 besteld de volgende dag 13.00 al in huis. Netjes verpakt en de enige die de Scorpion exo tech systeem helm nog op voorraad had.

Volgende keer weer

Perfect!!

Supersnelle levering. En een goed product voor redelijke prijs.😊

goede service en snel binnen

Helm is goed en snel binnen.

Medium

Mijn helm kwam binnen met een aantal beschadegingen. Hierna is een deel van het bedrag teruggestort. Erg netjes opgelost!

Goeie en snelle levering.

Snelle levering.

het te bestellen artikel was duidelijk te vinden met een goede omschrijving en ook de levering was keurig op tijd

Super service!

Integraalhelm voor onze zoon gekocht bij Helmonline.nl. Vandaag besteld en morgen al in huis en dat voor super voordelige prijzen en ook nog eens leuke aanbiedingen/acties! Helmonline.nl is een echte aanrader en betrouwbare webshop.

Keurig volgens alle gemaakte afspraken

Een goede prijs voor deze kwalitatief goede handschoenen.

Goede informatie en duidelijk over alle artikelen

Veel keuze en goede informatie omtrent de artikelen

Perfect voor mij

Herengracht 338