Goed en lekker snel

Super service, super prijs, groot aanbod

Snel en makelijk

We hadden foutje gemaakt maar met een telefoontje was alles weer goed voor ekaar👍

Erg snelle service en nakomen afspraak

Mooie site met veel keuze. En de volgende dag al in huis. Top

Snelle levering mooie systeem helm ben er heel blij mee

Oja een systeemhelm past niet in een zip buddy

Prima duidelijk en snel

Helm cfm bestelling binnen een dag geleverd. Het werd beloofd en kan dus ook. Prima

Prima service en snel in huis

Goed!

Vandaag bestelt, morgen in huis. Netjes verzorgd, en precies goed. Geweldige site, ga zo door

Tip top in orde, volgemde dag in huis, de helm zit prima

Snel in huis

mooie helm van goede kwaliteit en prettig op en af te doen voor een brildrager

mooie helm goede kwaliteit goede prijs makkelijk te gebruiken voor een brildrager

Snelle levering, goede service

Snelle levering en goede service.

duidelijk website, super snelle levering

had afgaande op beschrijving idee dat deze Schubert geweldig is, en dat klopt helemaal

Veel goedkoper dan andere online winkels, super snelle verzending en goede service.

Zeer positief!

als je je koppie gebruikt, zet je er een helm op

besteld via de website, en kort daarna ontvangen in goede orde. toch maar gelijk een geluidssetje rin gezet. Dat kost je een uur, maar daar heb ik vast lang plezier van.

Super service en prachtige helm

Zie boven

Helemaal goed

Goede nieuwe helm voor een mooie prijs. Een paar dagen er ook een pinlock scherm voor gekocht. Zeer tevrede. 😎

Geen fijne helm

Mijn gekochte helm 1 van Shark was beat aan de prijs 129 euro en ik ben er niet blij mee , veel winderigheid door het scherm

Betrouwbaar en snel.

Betrouwbaar en snel. En de helm zit ook nog eens perfect.

Snelle levering, uitstekende helm met mooi design

Snelle levering, uitstekende helm met mooi design

matig begin met een goed eind

Leuke helm besteld. Heb extra betaald om het op een specifieke datum en tijd bezorgd te laten hebben. Dat is niet gebeurd. Edit: Achteraf vrijwel meteen goed geholpen door het service team van Helmonline. Deze hebben alles prima afgehandeld met DHL en de volgende dag is de helm netjes op de juiste tijd binnengekomen. Ze hebben ook netjes het extra betaalde bedrag gecompenseerd. Ongelukjes gebeuren en dat hebben ze prima opgelost.

Besteld en snel in huis

Goed en snel

Professioneel betrouwbaar snel

Zeer goede helm... En snel geleverd

Zeer fijne helm ter vervanging van mijn oude (normale helm)... Ideaal met ingebouwde zonnebril/scherm...

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam