Perfecte pasvorm Een goede helm

Fijne helm met in gebouwd zonneklep

Kei goed en vlug ook

Slechte ervaring

Ik heb de hem maandag besteld pas zaterdag thuis gekregen. De enige reden waarom ik van helmonline heb besteld is dat op jullie website stond "vandaag bestellen morgen thuis" Ik had dringend een helm nodig om mijn brommer te kunnen gaan halen, door jullie laat tidig bezorgen moest ik extra betalen bij de eigenaar va de brommer wrgens gebrek aan ruimte. Nooit meer bij helmonline bestellen. Mijn fout is dat ik de reviews niet heb gelezen voor ik bestelde. 80% van de reviews zijn negatief

Altijd goede service

Al een paar keer bij ze besteld. goede producten voor een lage prijs

Fijne website en snelle levering

Super tevreden over de website, levering en kwaliteit.

Vorm helm ok, verlichting werkt niet.

Helm teruggestuurd omdat de verlichting het niet deed. Vervolgens het aankoopbedrag nog steeds niet retour ontvangen.

uitstekend snelle afwikkeling

alles verliep zoals vermeld op de web site

Een helm besteld en die werdt de volgende dag netjes geleverd. Hij past perfect. Blij dat ik via helm online heb besteld.

Zeer goed !

Goede kwaliteit helm en service , en zeer snelle levering.

Beetje krapper dan verwacht maar wel mooie helm

snelle levering prima helm

snelle levering prima helm voor deze prijsklasse

Kwaliteit voor een goede prijs

Mooie helm die ondanks dat het een dag later was dan aangegeven vlot geleverd werd.

Prima bedrijf Snelle levering

Perfecte helm voor eerlijke prijs

Eenvoudig te bestellen Alles erop en eraan Eerlijke prijs Snelle levering Een aanrader

Supersnelle Levering ...

Mijn Vinz Helm op maandagavond om 22:30 besteld, en dinsdagochtend om 10:30 al in huis en dat voor een hele fijne prijs, Mooie Mat Zwarte Vinz Helm van 1300 gram, veel steviger dan de helm van Bol ... Aanrader !!

Heb de helm besteld en de volgende dag al binnen gekregen . Blij mee!!!!!

Top helm

Ik had hier al een roze helm gekocht echt een topper nu ook een zwarte voor de winter

Prima zoals verwacht

Goede service. Snelle levering mooie prijs. Mijn volgende helm haal ik hier weer.

Zeer teleurstellend.

De helm die ik besteld had is een showmodel. Vizier is beschadigd en helm heeft gebruikt sporen. Uiteindelijk ontvang ik een nieuw vizier. Maar nog niet ontvangen.

Snel geleverd en perfect product

Hele mooie en goede helm, met helmzak. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Goeie helm

Pas perfect

Bedankt

Bedankt voor het voordelige aanbod, en een leuk bijkomend cadeautje is altijd leuk, ik wist niet dat er zo'n technologie als pinlock bestond. Het werkt echt bedankt.

Makkelijke site eenvoudig besteld en vlot geleverd in nette verpakking

Prettige zaak

Snel

Super. Snelle levering

2 helmen besteld , snelle levering , passen pefect en zien er ook nog goed en prijs kwaliteit , top!!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam