3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid en prijs

Pluspunten

Snelle levering bestellen en de Andre dag in huis. De Sharp Carbon helm is nog mooier dan verwacht Sluit goed aan en stil. En ook met pinlock .Zeer eenvoudig te Plaatsen. Vanmiddag een touwtje gemaakt van 90 km en zeer tevreden!

Pluspunten

perfect !!!

Pluspunten

Betrouwbaar en niet duur.

Pluspunten

Duidelijk en Snelle leveringen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voordelige prijs en ik kreeg naast de bestelling een motorhoes. Service. Snel geleverd

Ik kon een mail adres achter laten voor een sterk wat niet voorradig was. De opvolging hiervan is slecht. Ik heb niets gehoord hierover.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Schade aan product, product voldoet niet, nadat ik was gaan rijden bleek de helm tegen mijn kin te drukken. Helm on line verklaarde dat dit niet hun probleem was en ik niets terug kon sturen, omdat product gebruikt was en ik sticker van vizier had getrokken. Hoe kan ik anders naar buiten kijken! Natuurlijk als ik de helm niet gebruikt had, had ik nooit gemerkt dat de binnenzijde, keihard plastic onderdeel tegen mijn kin drukte. Ik heb al tientallen helmen gekocht maar nog geen een dit meegemaakt. Kortom een nieuwe helm die ik niet kan gebruiken, dank je wel helmonline. Nooit meer iets kopen daar. Echt een product fout

Pluspunten

Pluspunten

Zit goed en prima prijs kwaliteit.

Pluspunten

didelijke beschrijving. Snelle levering.

Pluspunten

Mooie website , duidelijke informatie. Van ontvangst bestelling tot aflevering ontvang je updates. Perfect op tijd geleverd en netjes verpakt. Tevens scherpe prijzen. Samengevat, super tevreden !

Pluspunten

Ze helpen je meteen had tekleine helm volgende dag de goeie al thuis top

Niets

Pluspunten

Snelle service Vriendelijk Zo moet een bedrijf zijn!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snel en corect

Pluspunten

Duidelijke site, actueel aanbod en goede en snelle levering. Alles volgens afspraak. Perfect dus.

Pluspunten

Heel veel keus in mooie en goede helmen voor betaalbare prijzen. Ook snelle levering!

Pluspunten

snel

geen

Pluspunten

Wat ze vertellen doen ze komen hun woord na dat vindt ik persoonlijk heel belangrijk.

Eigenlijk niet

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niks

Ik moet extra geld betalen voor het retourneren wat ik ook niet teruggestort krijg, op de site staat ‘binnen 24 uur in huis’ dat klopt niet pas 5 dagen na het bestellen kwam het in huis. Ik heb minstens 10 keer gebeld niemand neemt op. Product beschrijving is niet duidelijk, ik dacht dat het zou passen maar slot is te dik.

Pluspunten

Goede service en bestelling zeer snel geleverd

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, snelle levering en goede prijs

Pluspunten

Goede service, snelle levering, duidelijke manier van volgen van bestelling!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en ze leveren kwaliteit.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam