#zeertevreden

Voor de eerste keer bestelling geplaatst,nog geen 24 uur later al geleverd,maw,zeer tevreden. Mvg Kurt

Helm besteld voor mijn zoon op aanraden van een vriendje. Snelle en nete levering. Een aanrader

Goede prijs en snelle verzending

Mooie HJC helm gekocht. Zeer concurrerende prijs, in de avond besteld en volgende dag geleverd.

Product voldoet aan verwachting. Snelle levering. Duidelijke uitleg omtrent maat

Fantastic

I've bought it during sales so the price was pretty cheap. Quality is great (the only thing is that it looks so big on my head), fit perfectly. Usually it's hard to find S size. But thank god they have a couple of helmet with my size. I order at 18u and receive the next day at 15u

Doet wat ze beloven en meer.

Bestellen zeer eenvoudig en afleveren wanneer en zoals jij wilt en dan nog gratis aflevering ook. Echt top.

Uitstekend geregeld

Vandaag besteld, morgen in huis klopt precies.

De max.

Heel goed als het warm is.

Verkeerde maat helm gekregen

Verkeerde maat helm gekregen

alles naar wens!

- geleverde helm is zoals op de beschrijving - correcte info - vlugge levering

Prima helm niks op aan te merken. Goed verpakt en netjes aangeleverd.

Gekregen wat ik besteld had

Voldoet aan mijn verwachting de helm zit als gegoten top

Super service

Levertijd supersnel!

Redelijk

Levering prima. Maat was te klein daarom teruggestuurd. Bewijs dat de retourzending is ontvangen echter terugbetaling nog steeds niet.

Goede en veilige helm

Ik Ben zeer te vreden met vinz helm Staat goed met handig Dubbel vesier Bluetooth en toebehoren zijn makelijk te monteren Ik raad mensen om deze helm te kopen Groetjes

Hele goede koop

Zeer snelle levering Hele mooie helm voor een lage prijs Zit als gegoten en licht gewicht Ben er heel tevreden over Kan geen nadelen ondervinden Zeer fijn zonnen vizier Echt een aanrader voor iedereen

Mooie helm, maat suggestie helpt

fantastisch

was al lange tijd op zoek naar regenbescherming voor op mijn scootmobiel. Allemaal heel duur en lastig aan doen. Deze niet, heel betaalbaar en makkelijk aan te trekken. Super fijn ding

Super snel duidelijk alles geeoon goed Dik tevreden

Heel netjes op tijd geleverd

Pinlock past op het vizier.

De publiciteit past niet in het vizier. Toch is het de juiste helm. Gekocht in Lidl. Type klopte en in de vizier van de helm geen bevestigingspunten. Toch is het geen miskoop. De pinlock past in een andere helm. De kwaliteit is dus goed. Alleen gebruik ik die helm voor een bijrijder. Jammer… Aanbevelen? Niet voor de helm die gekocht is bij Lidl. Wel voor mijn andere helm.

voor 23.45 besteld morgen in huis , dat werd dus een dag later. voor mij geen probleem maar als je er op gerekend hebt is dat vervelend. Verder prima zaak.

Slecht

Goedemorgen,ik heb mij de helm terug gestuurd.wanneer krijg ik mij geld terug?groetjes Maria

Alles klopt

Mooie helm. Snel geleverd. Beschrijving duidelijk.

GOED MAAR OOK MINDER GOED

DE 1e HELM DIE IK BESTELDE HAD IK AL EEN DAG LATER THUIS. GERETOURNEERD WANT DE MAAT WAS NIET GOED. DE TERUG BETALING WAS SNEL GEREGELD. EEN ANDERE MAAT BESTELD MAAR NA DAAAAGEN NOG STEEDS NIET IN HUIS. HEB HIEROVER EEN EMAIL GESTUURD EN KREEG EEN SNELLE REACTIE! NU MAAR WACHTEN WAT HIER UIT KOMT! IK WIL 'M WEL GRAAG GAAN GEBRUIKEN NU :)

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam