Pluspunten

mooi

Pluspunten

Snel bezorgen ,top quality !!!!

Pluspunten

Overzichtelijke website. Goede keuze. Helmen passen gaat natuurlijk niet, hoewel ik heb begrepen dat je een helm ook weer terug kan sturen. Ik had deze site gekozen omdat de enige helm die ik lijk te passen bij hun toevallig stevig in de aanbieding was.

Toevallig was het net een paar minuten voor de levering-de-volgende-dag eindtijd toen ik de bestelling deed. Ik dacht, ik ben benieuwd of dat lukt! Ik had er overigens geen haast mee en het zou niet eens een probleem zijn als het even zou duren voordat de helm binnen zou komen. De bevestigingsmail kreeg ik wel maar niet een 'verzonden' mail. Ineens vond ik dat zorgwekkend want als iets erg goedkoop is moet dat toch ergens van betaald worden. Na wat speuren in reviews zag ik wel wat verontrustende berichten. Gelukkig kreeg ik de volgende dag een bevestigingsmail en de dag erna een goed verpakte onbeschadigde helm die ik ook besteld had. En ja, ook de juiste maat. Ik ben er erg blij mee, superding.

Pluspunten

Snelle afhandeling en perfect bezorgd. Service was top! zou het aanbevelen bij vrienden

Misschien kunnen er luchtverpakkingen in de omdoos, dit voorkomt dat de helm gaat schuren in de doos.

Pluspunten

was lekker snel binnen en dan ook de bestelling kan vandaag geleverd worden dat was echt een genot s middags voor half 1 besteld en dan voor 8 uur bij me binnen ik kon met de kleine de zelfde avond met veel plezier weer rijden

zo volhouden netjes vooral de verzending ben ik enorm over te bespreken

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het retourbeleid kan beter. Alles lijkt nog op de oude manier te gaan met het invullen van gegevens, terwijl andere webshops zoals H&M of Nike al een retourlabel in de box doen, zodat het voor de consument makkelijker is om het te retouren.

Pluspunten

Doen wat ze presenteren

Pluspunten

Goed functionerende website met prettige zoekfunctie waardoor ik gemakkelijk de juiste helm kon vinden. Snelle en veilige levering van de helm, inclusief gratis motorhoes. Ik zou het bedrijf aanbevelen!

Minder mailen over feedback ;), alhoewel ik hem na de derde keer wel ingevuld heb.

Pluspunten

Goeie en snelle service, duidelijke webshop

Pluspunten

Goede informatie over de bezorging. Duidelijke website! Goede acties´s op helmen en kortingen Veel spullen te koop op de site.

Pluspunten

Zeer snelle levering!!!

Pluspunten

Ik heb nu al 2 helmen besteld bij dit bedrijf en ik ben er echt heel erg blij mee! Een hele snelle levering! En de prijs is zeker heel goedkoop! De positieve punten van dit bedrijf: * Snelle levering * Goede kwalitieit * Snelle en duidelijke webshop * Goede prijzen

Negatieve punten: Geen aangezien ik er nooit problemen mee heb gehad en altijd goed geholpen ben!

Pluspunten

Gemakkelijk en snel

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Supersnelle bezorging, Zeer goede prijzen. Zeer tevreden over de helm. Kwaliteitsproduct

geen

Pluspunten

Snelle levering!

Niks

Pluspunten

Pluspunten

Prima helm, betaalbaar en snel geleverd! Niks mis mee, precies zoals het zou moeten zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dozen van de helm waren beschadigd, een van de twee helmen was duidelijk al eens gebruikt en blijkbaar terug opgestuurd dus niet nieuw!!!!!!! Zeer jammer zou niet mogen....heb nieuwprijs betaald!

Pluspunten

Goede en snelle levering.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam