Pluspunten

Goede website met goede informatie en zoekmogelijkheden. Maten van de helmen staan goed uitgelegd, zelfs met een link naar diverse youtube filmpjes. Verzending en aflevering geheel volgens afspraak en verwachting.

Op dit moment geen

Pluspunten

Snelle levering. Goed en degelijk verpakt.

Pluspunten

Bestellen is eenvoudig, levering is snel.

Pluspunten

Goede keuzes tussen verschillende helmen

Helm beetje los gekomen aan het binnenste van de helm zo aangekomen

Pluspunten

Snelle levering. Goede informatie over het product. Aanbiedingen met korting.

Geen opmerkingen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen positieve punten

Stoppen met het bedrijf 2 helmen gekocht en alle twee na 2 weken al stuk. Slechte oasvorm etc.

Pluspunten

Prima moderne helm pasvorm

Geen verbeter punten

Pluspunten

snelle levering, net verpakt

Pluspunten

Bestelling is zeer correct verlopen. Dit Was mijn eerste ervaring . Uitstekend werk geleverd.

Geen opmerkinge

Pluspunten

Snelle levering. Prima.

Niet

Pluspunten

Goedkoop en snel.

Geen.

Pluspunten

Snelle levertijd, goed klantcontact, reageert snel op email

Pluspunten

Heb gisteren (vrijdag) mijn helm besteld. Vandaag kan ik hem al dragen. "Vandaag bestellen, morgen in huis" is dus letterlijk. Ook al had ik hem pas maandag verwacht. Ben dus zeer tevreden hierover. Wat de prijs betreft, dezelfde helm heb ik zien liggen in de plaatselijke motor winkel voor het dubbel van deze prijs. Dus wederom, zeer tevreden. Voor mijn part helmonline zeker aan te bevelen. Bedankt voor de snelle levering.

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering, goed product aan goede prijs

Pluspunten

Snelle en goede levering, altijd kwaliteitsproducten!

Niet van toepassing

Pluspunten

's avonds bested, volgende dag in huis. Goed verpakt, niks beschadigd, fijne helm.

nvt

Pluspunten

alles werd zoals afgesproken afgehandeld

Pluspunten

Afspraak is afspraak, daar zou iedereen zich aan moeten houden. Helm online heeft prima producten die mooi geprijsd zijn, en leveren conform afspraak. Vandaag bestellen is morgen in huis.

De dames, wellicht een uitzondering hier en daar begrijpen geen pepernoot. ik bestel een helm, conform de website 1 maat groter als gemeten. Prijs 79,95. Ik heb een korting tegoed van 8 euro, die wordt gestort. Prima. Maar nu: De geleverde helm is een maat te groot en wordt teruggestuurd. Er wordt een bedrag gecrediteerd van 71,95. Er wordt door mij een nieuwe helm besteld, identiek aan de eerste bestelling echter 1 maatje kleiner. Ik moet betalen 79,95 prima, maar 8 euro korting krikg ik niet meer omdat de dames er geen pepernoot van snappen. Het gaat niet om 8 euro het gaat erom dat je er recht op hebt en het niet begrepen wordt. Als je haar maar goed zit en de lippenstift bij je nagels past. ( 3 dames hebben dit karwei opzich genomen )

Pluspunten

Een goede website met een groot aanbod. Het bestelproces verloopt gemakkelijk en ze leveren snel.

Voor het retourneren betaal je geld. Doe je dit met UPS, dan krijg je wel wat korting. Maar anno. 2018 betalen voor retourneren is wat mij betreft ouderwets.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en goede levering!

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam