Pluspunten

Een helm was te groot. Makkelijk terug kunnen sturen en snel geld terug ontvangen. Nieuwe helm was goed en snelle service!!!

Pluspunten

Informatie over de producten duidelijk aangegeven en er wordt Correcte informatie weergegeven.

Geen verbeterpunten tot zover.

Pluspunten

snelle levering. Voor de rest een helm, uitpakken opzetten en klaar. Valt verder niet veel over te vertellen :-) Prijs zeer aantrekkelijk.

Pluspunten

Eenvoudig goed en snel

Levertijden op vastere momenten

Pluspunten

Supersnelle levering. 30 minuten na het bestellen werd er al een foto doorgestuurd van het gepickte product. Dit heb ik nog nooit meegemaakt en waardeer het heel erg. Snelle levering, volledigheid perfect, goed en degelijk verpakt

geen

Pluspunten

Steeds een tijdige en correcte levering, bij elke bestelling.

Pluspunten

Duidelijke site, goede communicatie rondom de bestelling van de helm en mooi; nog een gratis motorhoes ook

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb het eigenlijk gehad met de medewerkers van helmonline.nl omdat ze je van het kastje naar de muur sturen en hun beloftes niet nakomen als het om garantie gaat.

Binnen 1 jaar was van mijn Shark EVO one 2 het vizier, pinlock en helm beschadigd. Steeds aangegeven dat ik op vakantie moest, maar moest zelf steeds bellen en mailen. Na 3 weken van Lauwrence het bericht dat ik een nieuwe helm kreeg. (1 week voor mijn vakantie) dus heb ik de helm opgestuurd. (24 uurs levering dus nog alle tijd) Helaas bleek in de week hierna alles veranderd te zijn. Helm was door helmonline opgestuurd naar Duitsland, want hij kon misschien wel gerepareerd worden. Lees in de revieuws en hoor van andere motorrijders meerdere problemen als de mijne en is een bekend probleem. Sommige hebben al 4x een nieuwe helm in 1 jaar tijd, daar blijkt het omruilen geen probleem te zijn! (Ik had eerst foto’s opgestuurd en moest hierna zelfs een filmpje maken en opsturen, why? Ik vraag al 3 weken om de helm terug te sturen naar helmonline maar toen kon het niet!) hierna veel gesteggel maar geen begrip van alle medewerkers aldaar. Daarom 2 dagen voor vakantie nieuwe helm bij hun besteld op aanraden van mijn rechtsbijstandsverzekering. Nu meer als 4,5 week verder hoor nog steeds niks. Snelle levering is misschien wel netjes, maar ze zijn niet altijd de goedkoopste en wat garantie, begrip en afspraken betreft is het bagger.

Pluspunten

Snelle en verzorgde levering. 's avonds besteld en dag nadien al geleverd. Perfect verpakt, geen schade, mooi product. Zeer goede prijs-kwaliteit!!!

geen

Pluspunten

Snelle afhandeling, snelle levering. Maar ook belangrijk, ruilen e.d. gaat snel en correct!

Eigenlijk geen verbeterpunten te bedenken.

Pluspunten

Supper snelle levering, en goed verzorgd

Niet

Pluspunten

Snelle correcte levering. Goed product.

Pluspunten

Overzichtelijke site, Makkelijk bestellen en snelle levering

Ik kreeg twee motorhoezen bij mijn bestelling. Leuk maar ik gebruik ze niet en ik heb maar een motor. Ik had liever wat extra korting gehad.

Pluspunten

Duidelijke site en snel je spullen thuis

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Prima geregeld. De ene dag kettingslot besteld volgende dag ontvangen. Goede website.

Pluspunten

snelle levering, goede beschrijving

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering met veel informatie.

Gratis terugverzending

Pluspunten

Vind dat er mooie aanbiedingen en ruime keuzes aan motor helmen zijn

Zou een vestiging in amsterdam wel fijn vinden om eerst te kunnen pssen

Pluspunten

T retourneren ging gewoon chill en ik kon makkelijk een nieuwe helm buyen

K vond die retour verzend kosten van 8 euro wel een beetje prijzig........

Pluspunten

goede prijs en snel en correct afgewerkt

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Goeie eb snelle levering

Pluspunten

Wat je ziet op de site en wat jullie beloven is perfect nagekomen. Ik beveel mijn vrienden jullie aan.

Ik zou als tip willen geven en extra service voor het headset van Just Speak een Nederlandse vertaling maken

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam