Pluspunten
Pluspunten
voor mijn is goed zo
Verbeterpuntenbest
Pluspunten
voorlopig geen
Beste David, Dit is uiteraard niet de bedoeling. Nogmaals onze excuses voor het ervaren ongemak en de vertraagde levering. Met vriendelijke groet, Helmonline.nl
Pluspunten
Veel aanbod op verschillende helmen.
Pluspunten
veel aanbod en goede prijzen
VerbeterpuntenLevertijd duidelijker aangeven bij bestellen. Ik kreeg mijn helm 1 dag later, terwijl er stond de volgende dag in huis. + kreeg een mail over beoordelen van de helm, maar toen ik dit wilde invullen deed de link het niet.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, uitstekende retourregeling, snelle terugbetaling.
VerbeterpuntenDe maatvoering van de Vinz-helmen bleek een zwak punt. Proberen, terugsturen en weer proberen.
Pluspunten
zeer snelle levering en correcte afhandeling
Pluspunten
Goede prijs en zeer snelle levering en ook nog een cadeautje als extra
Pluspunten
Waar voor je geld
Pluspunten
Heel snelle levering en de prijs was zeer aantrekkelijk. Op advies maatje groter genomen Past perfect
VerbeterpuntenGa vooral zo door
Pluspunten
Goed bedrijf
VerbeterpuntenAlleen jammer had xl hoes ingetoets en krijgt een medium En daar past mijn motor niet onder . Intruder
Pluspunten
Alles ok. Geen klachten.
VerbeterpuntenGeen idee.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Snel besteld, snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen.