Pluspunten
Goede site komt betrouwbaar over. Prima bezorging
Pluspunten
Super snelle service helemaal tevreden heb al klanten naar jullie gestuurd
Pluspunten
Is voor de eerste keer dat ik iets besteld,en is zeer goed gegaan bedankt daar Voor.mvg
Pluspunten
Goede leverancier, het slot was heel snel geleverd, jammer genoeg past het niet op mijn Honda CBF 600 maar dat is mijn schuld, ik had wat beter research moeten doen.
Pluspunten
Snelle levering, netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Mooie prijs en een prima product.
Pluspunten
De heml was snel en goed geleverd
VerbeterpuntenOp het visier van de helm zat een instructie voor het vizier vast te maken. Maar het vizier zat al vast, dus deze instructie is eigelijk niet van toepasing. Verder ben ik erg blij met mij aankoop
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit van de helm. Heel handig dat je er een omvangsschema is voor het kiezen van de helm.
VerbeterpuntenMomenteel geen punten voor verbetering
Pluspunten
Wat beloofd wordt, wordt nagekomen. Goede informatie op de website. Over de maten van de helmen wordt duidelijke toelichting gegeven. Hierdoor is de kans dat de helm niet past zeer klein. Over de kwaliteit van de aangeschafte helmen kan ik nog niet veel zeggen. De afwerking is in ieder geval prima.
Pluspunten
snelheid/levertijd kwaliteit afspraken nakomen organisatie
Genaaid. Ik reageerde op een mail waarin stond dat ik 10% korting zou krijgen, blijkt dat deze op het bestelformulier totaal niet kan worden verrekend. Ik heb de helm toch besteld, maar ja, ik voel me genaaid. Joel J Ulfman Gorinchem
Geachte heer Ulfman, Vervelend dat u het veld voor de kortingscode niet heeft kunnen vinden. In de winkelwagen kunt u een link vinden "ik heb een kortingscode" als u daarop klikt en de kortingscode invult krijgt u direct de korting. Ik begrijp dat u uw bestelling al heeft gedaan. Wanneer u uw bestelnummer en kortingscode aan ons doorgeeft, dan storten wij de korting aan u terug. Met vriendelijke groet, Helmonline.nl
iets meer grotere maten in de collectie nemen
Pluspunten
Snel geleverd!!! Das is gewoon geweldig!
Pluspunten
Ik heb 3 helmen besteld en ze zijn alledrie netjes afgeleverd. De helmen die ik door de weeks bestelde waren er inderdaad de volgende dag. Ook met een medewerker gesproken toen 1 helm in het weekend niet was geleverd en ben netjes geholpen. Helmen besteld in het weekend worden dinsdag geleverd ;) Al met al kan ik Helmonline.nl zeker aanraden.
Verbeterpunten- Communiceer duidelijker dat helmen besteld in het weekend niet in 1 dag worden geleverd. In het afreken proces werd volgens mij letterlijk een tijdspanne op zondag getoond. Ik vond dat al ambitieus maar ging er toch vanuit. - De coating van de helmen die ik heb gekocht beschadigt/krast erg snel. Misschien goed om de fabrikant hier eens naar te laten kijken.
Pluspunten
Zeer snelle levering, sterke verpakking. Snel antwoord op mail. Top service!!
Pluspunten
Supersnelle levering, duidelijke informatieverstrekking, alles geheel volgens afspraak en uitermate tevreden over het product.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede prijzen
VerbeterpuntenBlijkbaar door de lage prijzen is er geen ruimte voor het nakomen van afspraken omtrent retourneren en het terug storten van het betaalde bedrag. Dit ondanks meerdere toezeggingen van diverse medewerkers daar. 30 dagen later, nog steeds heeft mijn dochter het geld niet terug gekregen.
Geachte mevrouw van Veldhoven, Dank voor uw beoordeling en feedback. Ik heb het voor u uitgezocht. Wij hanteren een terugbetalingstermijn van 7 werkdagen, nadat wij het artikel retour hebben ontvangen. U heeft uw bestelling op 8-11-2016 gedaan en uw bestelling op 9-11-2016 ontvangen. U heeft uw bestelling op 29-11-2016 retour gestuurd en die hebben wij op 30-11-2016 ontvangen. Op 7-12-2016, 6 werkdagen later, hebben wij u uw of uw dochters volledige aankoopbedrag teruggestort. Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u toch nog vragen hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groet, Helmonline.nl
Pluspunten
Binnen een dag de helm geleverd. Ook de maten zijn goed
VerbeterpuntenHeb met dit bedrijf nog geen problemen gehad.