Pluspunten
Afspraken worden nagekomen. Goedkoop. Goede kwaliteit. 1x een helm moeten retourneren omdat het te klein was. Binnen 3 werkdagen geld terug gekregen. Complimenten !!!
VerbeterpuntenKan geen verbeterpunt bedenken.
Pluspunten
De leveringstermijn en de correspondentie met het bedrijf zijn zeer correct verlopen.
Pluspunten
goede kwaliteit prijs verhouding, duidelijke website, snelle levering na bestelling op website, de website raad ik aan bij mijn vrienden en kennissen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
helm maten vallen iets klein. voor de rest top
Pluspunten
Snel en goede afhandeling Goede prijs verhouding voor product
Verbeterpunten?
Pluspunten
Supersnelle levering; zelfs foto van het gereedmaken van de zending
Pluspunten
Ben per ongeluk hier gekomen omdat ik een helm zocht voor mijn nieuwe motor. Heb er geen spijt van, snelle levering, onklopbare prijzen, hoge kwaliteit, snelle levering, prima dienst. Heb hier al twee helmen en een motor-koffer aangekocht, ben zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenMaatvoering uitleg kan beter
Pluspunten
Ben heel blij met jullie webshop, alleen toen ik mijn product terug stuurde omdat het niet deugde, heb ik pas twee weken later antwoord gekregen. Maar zie het als een verbeter punt! Verder mooie goede betrouwbare site! Gr Bob van loon
Pluspunten
In één woord, GEWELDIG!
VerbeterpuntenNog grotere assortiment
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Keurig behandeld, men doet wat men beloofd
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel,goede prijs en goede kwaliteit
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Goede kwaliteit van producten voor voordelige prijzen.
VerbeterpuntenUitkijken voor de maten. Uitgerekend heb ik een M, ik bestelde een L en deze zit perfect.