Pluspunten
Komt afspraak keurig en snel na. Ruim assortiment en goed te volgen website. Je wordt gemakkelijk klant omdat je op alle niveaus prijs / kwaliteit / smaak een goede keuze kan maken.
VerbeterpuntenTot nog toe geen negatieve ervaring. De beoordeling is n.a.v. de enige ervaring.
Pluspunten
Supersnelle verzending!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Helm besteld, keurige informatie op de website, snel geleverd, afspraken goed nagekomen.
Pluspunten
Foto van te verzenden pakketje, erg leuk
Pluspunten
Duidelijke afspraken. Bestellinge lopen vlot en worden goed afgehandeld
Pluspunten
Goede qualiteit voor een mooie prijs
Pluspunten
Duidelijk, snelle levertijd
VerbeterpuntenAantal helmen bij categorieën klopt niet
Pluspunten
Overzichtelijk en snelle levering.
Pluspunten
ik had een helm van 50 euro besteld geen verzendkosten en volgende dag om 2uur al binnr
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Als ik belde werd ik netjes te woord gestaan en zeker zeer vriendelijk
Pluspunten
Snelle levering goede kwaliteit
Pluspunten
Snel, Makkelijk
VerbeterpuntenMag meer informatie over het product, ziet er afgeraffeld uit
Pluspunten
Pluspunten
eerste maal besteld bij helmonline.nl alles naar wens verlopen zonder problemen en zeer goede kwaliteit zeker een aanrader geen lange wachttijden voor thuislevering en correcte afhandeling
Pluspunten
Prima voorraad en supersnelle levering voor een uitstekende prijs!
VerbeterpuntenEigenlijk geen idee
Pluspunten
Snelle levering en afhandeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
duidelijk / betaalbaar/ snelle levering/ goede website