Pluspunten
ben tevreden over de ervaring die ik heb ondervonden...snelle levering
Pluspunten
Duidelijk, snel,betaalbaar,goede spullen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke website
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zeer klantvriendelijk zeer goede afhandeling
Verbeterpuntenhandleiding voor helmen erbij te doen ( AWAX ) niet aanwezig of niet te verkrijgen via dealer. wel gemakkelijk als je het vizier wilt vervangen m.v.g. john
Pluspunten
Snelle levering.
Verbeterpunten--
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
Kan niets anders zeggen dat ze prima kwaliteit service leveren voor een aantrekkelijke prijs. En supersnel in huis
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door zou ik zeggen
Pluspunten
Ook savonds support
VerbeterpuntenLevering van de juiste spullen
Beste Patrick, Helaas zijn er door omstandigheden bij u 2 bestellingen door elkaar geraakt. Inmiddels moet dit zijn opgelost. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Slotenspeciaalzaak.nl
Pluspunten
Leuke site, scherpe prijzen.
VerbeterpuntenJe mag niet liegen over de levertijd.
Beste Dennis, In uitzonderlijke gevallen kan de levering langer duren dan 1 werkdag in je voor 23:00 hebt besteld. Dit heeft te maken met het feit dat wij weer afhankelijk zijn van een derde partij: PostNL. Onze excuses voor de vertraging, die u helaas heeft ondervonden. Wij hopen je desalniettemin snel terug te zien voor een nieuwe bestelling, zodat wij kunnen bewijzen dat het proces normaliter wel binnen 1 werkdag verloopt. Met vriendelijke groet, Helmonline.nl
Pluspunten
Dw hwlm past erg goed gewoon een prima helm voor een lage prijs Ik ben er zeer tevreden mee
Pluspunten
snelle leveringen, ruilen zonder problemen.
Pluspunten
goede afwikkeling van de aankoop. bestelling in goede staat en op de afgesproken tijd bezorgd
Pluspunten
Snel en makkelijk geleverd
VerbeterpuntenHelm was niet precies zoals verwacht
Pluspunten
Alles wordt netjes bezorgt en behandeld en het wordt allemaal erg duidelijk aangegeven.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Kwalitatief goede spullen,snelle levertijd,en goedkope betaalbare artikelen.Koop erg graag spullen bij deze webwinkel.
nvt