Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit, bezorging binnen een aantal dagen
VerbeterpuntenTerugkoppeling van de geplande leverdatum
Op website duidelijekr aangeven wat wel enniet leverbaar is
Pluspunten
Zeer snelle levering en keurig netjes verpakt
VerbeterpuntenHeb ikop dit moment niet
Pluspunten
Prima webshop levert goeie producten voor goeie prijzen!
Pluspunten
niet
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
Het was super snel geleverd en gelijk antwoord op mijn mail gehad en de prijs is zeker goed te doen voor deze kwaliteit! Ben zeer tevreden en de volgende bestelling komt weer bij jullie
Pluspunten
snel en zeker niet duur kwaliteit en service zeer goed
Verbeterpunteneen artikel terugsturen kost wel geld dat kan ik nergens vinden
Tip: bestel hier NOOIT
Beste Ruben, Uw aankoopbedrag is zojuist teruggestort dmv Paypal. Vervelend hoe de zaken zijn gelopen. Helaas was dit overmacht van onze kant. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Helmonline
Pluspunten
Goede kleur. Licht op het hoofd.
Pluspunten
Overzichtelijke website. Het was sneller in huis dan aangegeven was op de site.
Pluspunten
Mooi op de hoogte gehouden, bepaalde helm was niet meer leverbaar, personeel zelf voor mij op zoek gegaan naar een geschikte helm
Pluspunten
Snelle levering en makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenWat meer kleur op de website
Pluspunten
Goede kwaliteit helmen, heb een zwaar ongeluk gehad met een Shiro helm.. Dit heb ik overleeft dankzij deze sterke helm. De doctoren zeiden dat ik het niet gehaald had als ik een iets slechtere helm had gehad..
Pluspunten
na het verliezen van 2 schroeven van het vizier van een nieuwe helm kregen we snel een nieuwe voor garantie super geregeld
Verbeterpuntengeen alles is al perfect
Pluspunten
binnen 1 dag ontvangen...super service, zeer snelle beantwoording van mails, meedenken en vervolgens alles prima geregeld....AANRADER...ik ga zeker meer bestellen hier
Pluspunten
Duidelijke instructie omtrent ruilen en/of retour. Netjes en snel gereageerd op vraag via mail.
VerbeterpuntenHelm was te klein ondanks opmeten hoofd , wellicht dat de maatvoering per merk/model onderling iets scheelt. In dat geval zou een maattabel per merk wellicht uitkomst bieden
Pluspunten
Snelle levering goede spullen.
Pluspunten
Snelle goede service. Is gewoon heerlijk als het zo vlot en netjes verloopt
Pluspunten
gewoon super niks te klagen
Verbeterpunten..........
Pluspunten
Goede site, makkelijke manier om een helm te bestellen.
VerbeterpuntenMisschien een idee om een beschrijving te geven hoe strak een helm moet zitten of bepaalde punten waar je op moet letten.