Pluspunten
erg snelle levering.
Verbeterpuntenik persoonlijk zou niet weten wat er verbeterd kan worden.
Pluspunten
Ik maak elke dag gebruik van mijn helm en ik ben er nog elke dag erg blij mee, het internetwinkelen is goed verlopen en ben erg tevreden met het product! Zoals het hoort! Wanneer ik de helm die ik wilde intoetste op google kwam ik als eerste op helmonline.nl en kwam er ook snel achter dat jullie de goedkoopste waren!
VerbeterpuntenNiks op aan te merken! En als tip wil ik meegeven: Ga zo door!
Pluspunten
Nadat bleek dat mijn uitgekozen helm niet meer leverbaar was, is dat keurig opgelost! Prima service!!!
Verbeterpuntengeen------> ga zo door!
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenRetouren sneller afhandelen, heb 2 dagen na mn retourending op mn geld moeten wachten
Pluspunten
Top Shop, derde keer besteld en blijf bestellen, dit keer een slot
VerbeterpuntenEigenlijk niets
Pluspunten
Goedkoopste online! en Gratis verzending
Verbeterpuntenniets op aan te merken
Pluspunten
Duidelijk, snel, goedkoop.
VerbeterpuntenKan zo niets bedenken
Pluspunten
Hele goede ervaring!
Verbeterpuntenniets!
Pluspunten
Hele goede service!
Verbeterpuntengratis retour
Pluspunten
Duidelijk en Cheap
Pluspunten
Gratis en snelle levering
Pluspunten
Gratis en snelle levering
Pluspunten
snelle reactie bij vragen gratis verzending
Verbeterpuntenretourneren is niet gratis, jammer maar begrijpelijk
Pluspunten
Snel goed service
VerbeterpuntenTelefoon werd niet opgenomen eerste keer
Pluspunten
Snel goed service
VerbeterpuntenTelefoon werd niet opgenomen eerste keer
Pluspunten
Binnen 24 uur in huis! SuperSite
Pluspunten
Snel en goedkoop
Verbeterpuntenbetling ging eerste keer niet goed