Pluspunten
Ik werd goed geinformeerd naar alle mijn vragen
Verbeterpuntennee
Pluspunten
snelle en nette levering
Pluspunten
Onze bestelling is zeer juist behandeld en er was een redelijk snelle levering verder was de pasvorm van de helm heel goed. ik had nog nooit iets via internet besteld omdat ik dat niet durfde. je hoort zoveel rare verhalen.Maar het liep allemaal fantastisch.
Pluspunten
Duidelijke site, goede bezorging, geen rompslomp. Gewoon bestellen, snel in huis. Goed geregeld qua betaling.
VerbeterpuntenEventueel bij de helmen zou er een zachte helmhoes bij kunnen. Dat is erg handig bij het opbergen, en die hoezen zijn de kosten niet.
Pluspunten
de bestellingen worden netjes en snel afgehandeld, en ook nog voor een voordelige prijs.
Pluspunten
Zeer correct afgehandeld en de Helm is precies wat ik verwachte, tevens de mogelijkheid om terug te sturen indien het niet goed zou zijn is ook erg prettig, gewoon top!
VerbeterpuntenGa zo door, ik ben zeer tevreden en beveel jullie ook aan bij kennissen
Pluspunten
Als zeer positief ervaarde wij, de snelle levering en perfecte afhandeling van het bestelde. Webside is goed leesbaar en voorwaarden zijn duidelijk. Maatvoering is zeer correct!! Goed bedrijf en aanbevelenswaardig.
Pluspunten
Heel sterke communicatie en klantgerichtheid.
Verbeterpuntenperfectie bestaat niet, echter helmonline levert een uitstekend service en kan enkel verwachten dat jullie verder werken met dezelfde visie.
Pluspunten
Mijn hoofd bleek groter te zijn en en het was niet het gewenste model. Binnen 3 werkdagen had ik een grotere helm en het juiste model tegen dezelfde prijs. Mijn extra vizier die ze vergeten mee te sturen had ik binnen 24 uur na een mailtje! Klasse !!!!
VerbeterpuntenZo door gaan !!!!
Pluspunten
Vraag via e-mail over levertijd wordt snel beantwoord
Pluspunten
zeer snelle levertermijn en kwaliteitshelm, ruim assortiment en zeer vlotte communicatie.
Pluspunten
Snel en goede omruilmogelijkheden!!!
Pluspunten
ik ben er echt heel tevreden over de helm zit fantastisch ik heb hem gemeten met dat maat omrekenen ding helemaal top
Verbeterpuntenalles is goed niks op aan temerken
Pluspunten
Komt afspraken na.
VerbeterpuntenHeln verkopen met eigen print/foto/tekening?
Pluspunten
makkelijk en goed
Verbeterpuntensnellere levertijden hanteren
Pluspunten
keurig snel en goed geleverd voor een nette prijs
Pluspunten
snel duidelijke info
Verbeterpuntenmisschien iets meer foto`s per helm? opties om vizier in andere kleur erbij te bestellen gelijk zichtbaar?
Pluspunten
Zeer goed product levering optimaal,zal het zeker aan bevelen en binnen kort moet ik er weer een kopen voor mijn vrouw.en dan weet ik nu waar. Groet Toon
Verbeterpuntenntv