Pluspunten
Hebben bij dit bedrijf een jethelm gekocht voor een keurige prijs. De helm werd volgens afspraak netjes op tijd geleverd. Ik kan geen info vertstrekken mbt de kwaliteit van de helm omdat we `m pas net in bezit hebben.
Verbeterpuntenmeer afbeeldingen laten zien van de helm
Een telefoonnummer op de site kon ik niet vinden, zou wel handig zijn als je een snelle vraag hebt.
Pluspunten
Zeer snelle levering zelf binnen het ter mijn wat op de site was aangeven.
VerbeterpuntenJammer dat ik geen bevestegings mailtje heb ontvangen van het bestelde product
Pluspunten
Goedkoper dan concurrentiesite. Aflevering via TNT is beter dan andere verzenders
VerbeterpuntenMeer foto`s van product. Inbouw van pinlock als optie had ik wel prettig gevonden
Pluspunten
super fast shipping guarantee
Verbeterpuntencommunication / reply to email - messages
Pluspunten
snel en goede levering en super dat mijn helm via track on trace is verstuurd zodat ik het op die manier kan volgen!!
Verbeterpunteneen goede uitleg/ beschrijving geven bij de helmen met de MP3 aansluiting ;-) dit als ``extra service``
Pluspunten
Zeer goede service. Heb 7 helmen tegelijk besteld en we konden met gemak, zonder bonnetjes of gedoe, de helmen voor een kleinere maat ruilen. In verhouding met andere sitrs en winkels erg lage prijzen. Zeker omdat we ook nog korting kregen.
VerbeterpuntenAbsoluut geen enkel verbeterpunt. Zeer tevreden
Pluspunten
snelle service, alle producten goed leverbaar, duidelijke omschrijving en foto`s.
Pluspunten
correcte levering!
VerbeterpuntenDit is onze eerste bestelling bij dit bedrijf en kunnen nog geen verbeterpunten bedenken.