Echt slechtste ooit

Ik maak een bestelling die zou gelijk die dag daarna bezorgd moeten zijn nou doen ze alsof ze hem hebben verstuurd en ondertussen kijk je in de app en is helemaal niet waar ook nog vol houden dat het wel zo is heb 0 informatie over wanneer het dan überhaupt zou moeten komen vind echt slecht geregeld ik heb het niet over het product zelf wat dat weet ik nog niet maar het aanraden om te bestellen dat zeker niet doe maar ergers anders te veel gedoe

Helm besteld nooit ontvangen!

Helm besteld maar nooit mogen ontvangen. DHL gaf aan dat het bezorgd was maar pakketje was nergens te bekennen. Helmonline deed er niks aan en moest gewoon het factuur betalen omdat het mijn fout was!! Klacht ingediend bij de geschillencommissie en via hun erachter komen dat ze valse keurmerken hebben op hun site waardoor ze niks kunnen doen. Nu maar hoger op gaan zoeken. Site is niet betrouwbaar, erg slecht in communicatie en schuiven de fout bij een andere. Denken totaal niet mee in oplossingen en je kan fluiten naar je geld! Slechtste bedrijf ooit!!

Een snelle service.

Wat de bestelling betreft, goede producten en een snelle service. Echter wat DHL bereft, waren ze later wegens een verhindering. Kan natuurlijk gebeuren. Dat ze de bestelling bij afwezigheid gewoon buiten bij de voordeur hebben achtergelaten en niet naar een depot hebben gebracht lijkt mij onverantwoord. Ik had het dan later kunnen afhalen. Als iemand dit gezien had, dan had het gestolen kunnen worden. Dit is mij al eens eerder overkomen. Ik ben verder wel blij met de bestelling. De helm is zelfs beter dan ik verwacht had.

Niets op of aan te merken, gewoon snelle service en een goede aanbieding.

Goede service mooie helm

100%

Was prima zoals het beschrijven

Super bedrijf!

Uitstekend!

Goede en zeer snelle service

Gewoon fantastisch

Ik heb een helm gekocht hier een tijdje terug, zit fantastisch en is hartstikke mooi!

Prima site Levering niet binnen 24 uur wat wel aangegeven was Daarom 4 sterren

Snelle levering, goed product

Op zaterdag besteld, maandag al in huis. Netjes verpakt. Top!

Precies hoe het hoort

Besteld, een supersnelle afhandeling dus snel thuis. Goed verpakt . Mooi materiaal

Top !!!

Super vlot verlopen , een tevreden klant erbij , ook de maattabel van de helmen is perfect , en de verzending aaammmaaaaiiiii sneller dan snel nog nooit meegemaakt TOP !!!

Vreselijk bedrijf

Als iets mis gaat met bestelling heb je problemen Niet te bereiken En als dat in review schrijft Gaan ze je bestoken.

Zeer vlotte aflevering.

Website is zeer overzichtelijk.

Beloven voor 11:59 besteld morgen in huis

Donderdag besteld, wordt woensdag pas op ze vroegst geleverd. Top, die krijgen jullie mooi retour!

Perfecte service bij klein defect!

Bij onze bestelling van 2 helmen bleek bij ontvangst dat het toch niet onze juiste keus was geweest. Na contact werd er direct een retour biljet opgestuurd en kon ik 2 andere soort helmen opgestuurd krijgen. Credit nota werd snel geregeld. Bij de nieuwe zending bleek op een van de helmen een klein defect en bij mij melding met een voorstel van uit mijn eigen kant kreeg ik de volgende dag direct een credit nota te grootte van mijn voorstel . Dat is pas echte service !

Goede klantenservice, snelle bezorging

Pakket was door DHL vertraagd, maar klantenservice was snel en deed hun best om t te fixen. Uiteindelijk nieuw slot besteld die heel snel aan kwam. Fijne communicatie en service

Snelle levering. Mooie prijzen voor artikelen

Snelle levering. Mooie prijzen voor artikelen

Perfecte service!

Mijn nieuwe helm was goed verpakt en heel snel geleverd!

Slecht (betaald - niks ontvangen)

Ik betaalde voor helm, niks ontvangen. En klantenservice zeggen SORRY WIJ KUNNEN NIET JOU HELPEN. Geld weg, klaar... Kan niks te doen... Zo ervaring met helmonline

Snelle service en perfecte helm

Super snel geleverd.

Savonds besteld en de volgende dag in huis! Goed verpakt, prima kwaliteit en bezorgd door een vriendelijke pakketbezorger! Een aanrader!^.

alles volgens het boekje

geen loze beloftes

De Kids zijn helemaal happy

Onze klein kinderen zijn helemaal blij met deze Coole kinderhelm.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam