Lichte helm & snellere levering

Lichte helm & snellere levering

Mooie helm tegen een mooie prijs

Online besteld, de volgende dag in huis. Vooraf hoofdomtrek opgemeten met meet lint en de helm paste perfect.

Prima helm en duidelijke uitleg!

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met deze webshop. De levering was ongelooflijk snel en ik ontving mijn bestelling binnen enkele dagen. De webshop bood een duidelijke uitleg over het opmeten van mijn hoofd, waardoor ik de juiste maat kon bepalen. De instructies waren gedetailleerd en gemakkelijk te volgen. Bovendien waren de prijzen redelijk in vergelijking met andere winkels. Ik waardeer de efficiëntie, de duidelijke uitleg en de betaalbare prijzen van deze webshop. Ik zal zeker in de toekomst weer bij hen bestellen.

Snelle levering alles netjes verpakt

perfect

snelle service en de helm goede pasvorm

Duidelijk site, die snel leverd voor de beste prijs.

Een scorpion Exo-tech besteld. Deze was snel geleverd en kosten loos. De helm werd voor de beste prijs aan geboden op het web. De site is prettig en overzichtelijk. Erg blij met mijn aankoop.

Hele fijne dag jee helm

Helm zit heel fijn en is licht! Hier kan ik mijn bril/ zonnebril ook bij op. Top helm en echt een aanrader

Zeer goede service

Goede helm voor mooie prijs

Wij hebben de Vinz Navara aangeschaft. Mooie helm en bevalt prima. Alleen het voor 23.59 bestellen morgen in huis klopt niet helemaal. Moesten er ruim 2 dagen opwachten. Maar was het wel waard.

Goede prijs en dito service

Helmen voor de snorfiets besteld, Volgende dag in huis :-)

Goede service en kwaliteit materiaal en voor ons juiste prijs

Al aantal helmen besteld prima bedrijf.

Veel keuze en goede vooraad

Zoek je een helm dan moet je hier zijn. Veel diverse keuze mogelijkheden en vooraad heb nu al 3 x besteld hier en altijd goede snelle verzending.

goede service

Helm is van slechte kwaliteit

Alles is van plastic, en breekt veel te snel af waardoor het niet meer bruikbaar is

Levering en product boven verwachting

De helm voldoet aan mijn verwachten, echt super. Bovendien was ik verrast door de supersnelle levering binnen 1-2 werkdagen!

Mooie helm

Mooie helm alleen jammer dat de prijs ineens zo omhoog is gegaan toen ik 2 dagen later een tweede helm wou bestellen. Zelfs via de mail was er geen empathie over de prijs.

Mooie goed betaalbare helmen etc. En ongelofelijk snelle levering! Top!

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Snelle service goeie prijs

Doen wat ze zeggen. Mooie helmen. Snelle service en betere prijs vind je niet denk ik.

Top helm,top prijs, snel binnen.

In 2e instantie zeer goed geholpen

Wij kregen een helm toegestuurd waarvan het kinbandje al kapot was . De eerste reactie was omdat de sticker (???) ontbreekt kunnen wij de helm niet terug nemen en kreeg een aanbod van 10% vergoeding. Inmiddels wist deze medewerker( Floor) wel dat ik al dezelfde dag een andere helm had besteld ! Ik werd woest en reageerde daar ook boos op. Wij kregen een kapotte helm en dan over een sticker beginnen ? Dat had er niets mee te maken . Gelukkig reageerde later een andere medewerker Jochem daar op en die was enorm klantvriendelijk!!! Top top top . De nieuw toegezonden helm was goed en kon de kapotte helm terug sturen en had al mijn aankoopbedrag van de kapotte helm terug . Maar dit alles dankzij Jochem !

Snelle service en goede prijzen :)

Ik heb al meerdere items bij helmonline besteld en de snelle verzending en de goede prijzen zijn top zeker een aanrader! Ook uitgebreide informatie en duidelijke filmpjes over eventuele installatie staan ook onder de producten dat vind ik tevens een groot pluspunt :)

Helemaal naar wens.

Alles volgens afspraak verzonden en mooie helm voor de prijs. Zeer tevreden mee!!!!

Alles prima geregeld en snel geleverd

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam