levering niet compleet

Helaas ontbrak het USB kabeltje.

Helemaal goed

Helemaal super besteld volgende dag geleverd

Makkelijk en snel bestellen

Makkelijk en snel bestellen. Meer filtermogelijkheden op de website zou fijn zijn (op gewicht bijv). Verzending mag van mij ook sneller. Verder alles top!

Overzichtelijke website

Bestelling geplaatst, volgende dag in huis!

's avonds besteld en de volgende dag in huis.

Product was op voorraad zoals de site aan gaf en had deze de volgende dag al in huis.

Was een uitstekende ervaring.

Nadat de helm was besteld, ging alles erna soepel. De helm werd op tijd en in uitstekende staat bezorgd.

Top!!

Goed Product en Vandaag besteld morgen in huis.

Helmen passen perfect en op de vermelding van hun dat de s maat kleiner uit viel een maatje groter genomen en perfect

Snelle levering duidelijke omschrijving product

Heb pas een systeem helm uitgekozen op de duidelijke website van Helmonline. Duidelijke uitleg en foto's van de helm en een goede prijs kwaliteit verhouding. En volgende dag al in huis. Ze doen wat ze beloven.

snelle en vlotte afhandeling

Topservice

Super helm

Snel geleverd, helm van top kwaliteit, super fijne helm op het hoofd met genoeg lucht toevoer en de mogelijkheid om eventueel het mond stuk eraf te halen.

Heel slecht

Eerste helm viel heel klein Toen teruggestuurd en nieuwe besteld die is niet binnen gekomen

Duidelijke website en een hele snelle levering top

Zeer goede helm, voor een uitstekende prijs

snelle levering, had het de volgende dag in huis. Super.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ruime keuze en goede kwaliteit

Na een lange rit zeer tevreden

Een goed product,voldoet aan de verwachting snelle levering zeer tevreden mee

Klantvriendelijk, levert kwaliteit. Helaas moest ik mijn helm retour sturen omdat de helm net te klein was. Netjes de kosten terug betaald gekregen op mijn betaalrekening.

Vandaag besteld morgen in huis

Helm voor onze zoon besteld Een Shark was in de aanbieding voor een hele scherpe prijs en ook nog een vizier extra. Had hem de dag erna al in huis Top

Prettig

Snelle verzending en goede communicatie. Overzichtelijke webpagina waar ik zeker vaker op zal kijken.

Pasvorm prima. Zeer tevreden

Voelt zo dat je het gevoel heb dat je hoofd goed beschermd is.

Slechte bezorging

DHL opdracht geven om pakketje in kliko te doen als er niemand thuis was . Pakketje was bezorgd maar niet bij mij . Uiteindelijk is er iemand langs geweest om mijn pakketje te komen brengen . Je zou denken miss een huis of 2 verderop op nee hoor het was helemaal aan het einde van het dorp Dus helemaal top die dhl

Snelle levering, op de site goed aangegeven welke maat je moet hebben en daardoor paste de helm perfect. Daarom voor mij 5 sterren

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Niet de goede item

Niet de goede item gestuurd en niet meer in stock. Maar toch goed reactie van de bedrijf.

Over de helm geen klagen verzenden wat trager

De helm die ik heb besteld voldoet geheel aan de verwachtingen. Maar het duurde ruim een dag langer dan op de site wordt beloofd dat ik mijn bestelling zou krijgen. Daarover wel contact gehad, maar niet een heel bevredigend antwoord. Vooral verschuilen achter vervoerders. Dat vind ik een minpunt

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam