Makkelijk bestellen en snel geleverd

Niet de goede item

Niet de goede item gestuurd en niet meer in stock. Maar toch goed reactie van de bedrijf.

Over de helm geen klagen verzenden wat trager

De helm die ik heb besteld voldoet geheel aan de verwachtingen. Maar het duurde ruim een dag langer dan op de site wordt beloofd dat ik mijn bestelling zou krijgen. Daarover wel contact gehad, maar niet een heel bevredigend antwoord. Vooral verschuilen achter vervoerders. Dat vind ik een minpunt

snelle en goede levering

Mooie helm, goede pasvorm, precies als op de foto, keurig binnen 24 uur afgeleverd door DHL.

Mijn ervaring niet voor herhaling

Ik zou hier niet een 2 keer een helm bestellen helm kwam al beschadigd aan en vizier zat los

Helm precies als op site en binnen dag

Heldere presentatie op site maakt keuze simpel en als product dan ook binnen dag wordt geleverd, is plaatje meer dan positief toch?!?

Handschoenen zouden leren zijn. Dit is niet het geval.

Weet dat ik niet veel kan verwachten voor dit bedrag maar zeg dan dat het nepleer is. Zou op zich geen probleem zijn maar het zwart komt al los van het zg leer. Hieronder komt felgeel te voorschijn. Beetje jammer.

Prima servive

Perongeluk verkeerde helm besteld, contact gehad met klantenservice en een goede oplossing gevonden

Beloofde waargemaakt

Na een hele reeks negatieve ervaringen op een site gelezen te hebben heb ik de proef op de som genomen en een helm besteld. Bestelproces goed geregeld en de helm is ondertussen afgeleverd. Wel een dag te laat maar dat is bij ons bij elk pakje zo, die ligt niet aan de afzender maar aan DHL. De helm is in het echt net zo mooi als op de site en zit perfect. Kortom voor mij positieve ervaring.

Duidelijk en snelle reactie

Omschrijving is duidelijk en komt overeen met wat beloofd wordt Snelle reactie en levering

Goeie service snelle levering

Goeie helm voor weinig

Zeer correcte behandeling en een mooie stoere helm

Zeer snelle mail verkeer. Tevens kreeg ik snel juiste informatie. Zeer mooie stoere helm.

Betaalbare motorhoes gekocht. Beetje dun maar voldoet. Snelle levering.

Supersnel

Mooie degelijke helm en supersnel geleverd!

Fijne helm en snel geleverd

Fijne helmen net zoals op foto

Alles prima. Wat ik jammer vind van niet alleen deze website maar van vele momenteel is dat er beloofd wordt voor 22 uur besteld morgen in huis. We hadden ze namelijk nodig de volgende dag, maar dat lukte helaas niet. DHL was niet zo snel als beloofd aan helmonline.nl.

Snelle levering. Goede service

Ik heb een helm besteld bij deze online zaak. De helm is prima kwaliteit voor de prijs. Ik ben tevreden.

Uitstekende helm!

Het is een zeer goede helm en een zeer snelle levering.

Snelle verzending en goed product

Snelle verzending en goed product

Alles verliep vlot en heel vlug. Bedankt.

Zeker de moeite waard om aankopen te doen.

Snel en vlot verzonden, en door goede aanwijzingen op de hoogte gebracht.

Erg slechte kwaliteit en klantenservice

“Geholpen” door kim en Floor. Heb een erg slechte kwaliteit helm ontvangen en meermaals verzocht om de helm te retourneren en een andere helm te willen ruilen daarvoor en ik kreeg 10% korting aangeboden of een “ander wang kussen” wat niet het geval was van de gebreken van de helm. Als dit niet opgelost word adviseer ik letterlijk niemand helm online.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam