Goed product, snel geleverd

Beschrijving goed, mooie prijs en de volgende dag al in huis. Wij zijn heel tevreden

Fijne site goede beschrijving van het product en lekker snel geleverd

Snelle en goede levering. Duidelijke omschrijving op site

Zeer snelle afhandeling en levering. Top

Nette, goede en snelle service

Ik had een leuke helm uitgezocht, hiervoor de maattabel gebruikt,hij was supersnel binnen. Hij paste ook wel, maar zat gewoon niet lekker. Ik kon m makkelijk retour sturen met een retourlabel. Als hij in goede staat is aangekomen wordt je geld op je rrke6gestort en kun je een andere bestellen. (Dit kan ook al voordat je geld is teruggestort, maar dan moet je alvast betalen, verrekenen is niet mogelijk)

Snelle levering. Goede ervaring.

Super snel!

Snel geleverd, product naar wens. Niets op aan te merken.

Prima helm gekocht.

Prima, Snelle levering.

Prettige webwinkel

Iets verkeerd gekregen met levering! Niet moeilijk gedaan maar meteen opgelost,ga hier vaker bestellen

levering was snel, terugbetaling na retour niet

Ik had een helm besteld in de grootste maat maar toen hij binnen kwam bleek dat hij veel te klein was. Ik heb hem voor retour aangemeld en terug gestuurd. Helaas moest ik hiervoor * euro voor betalen waarop ik een review heb geplaatst met een opmerking hierover. Na aanpassen van de review heb ik 5 euro teruggestort gekregen. Al een aantal keren gemaild met de vraag wanneer het aankoop bedrag teruggestort word waarop ik netjes antwoord krijg met excuses en de belofte dat het binnen 1-5 werkdagen op mijn rekening moet staan. Helaas zijn we nu 3 weken verder en ik heb mijn geld nog niet terug. Hieronder de mails die ik ontvangen heb.

Prima product!

snel, correct en mooie spullen

Goede prijs en snelle levering

Prima maar...

Dat gejengel om reviews staat me tegen

Top !

Na bestelling, snelle levertermijn, tevreden over product

Ik raad het niet aan! Niet tevreden!

Ik heb mijn bestelling teruggestuurd maar geen geld terugontvangen.

Mooie helm

Besteld en volgende dag in huis. Top!

Juiste prijs,kwaliteit en levering

Helmonline is zeer aan te bevelen

Goede sloot

Beste prijs, super snel geleverd!

Beste prijs, super snel geleverd!

Mooie helmen goede kwaliteit

Snel bezorgd en goede prijs

Goedkoper dan andere webwinkels en goede service.

Mooie helm(en) voor een prettige prijs

Nieuwe shark helm gekocht omdat volgens chat met helmonline de helm niet meer te maken viel. Nadat ik een nieuwe had besteld en toch verder ben gaan kijken naar onderdelen voor de helm, heb ik de oude helm toch kunnen maken voor een prikkie aan onderdelen. De helm is vergoed door mijn verzekering maar het advies van helmonline was waardeloos! Goed in verkoop maar minder in goed advies later...

Snel proces

Vandaag besteld, morgen geleverd is waargemaakt!

Snelle reactie en levering.

Bestelling prima afgehandeld.

Herengracht 338