snelle levering retour belijd zeer zeer slecht.

Motor helm werd snel geleverd zo als belooft. Maar hun retour afhandeling is zeer zeer slecht. Volgens track en tracé van DHL retour geleverd op 28 februari om 11.06 uur, pas op maandag 6 maart bericht gehad dat ze de retour hadden ontvangen maar wacht nu nog op helm online dat ze het geld terug storten wat volgens helm online nog 10 dagen kan duren. Schande schande Dus een helm bestellen bij Helm online pas doen als je zeker weet dat het de goede maat is anders niet DOEN.

Mooie helm

Prima service!

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke email met de informatie over je bestelling.

Zeer zeer scherpe prijzen.

Veel goedkoper dan concurrenten en erg snel en netjes geleverd. TOP!

goed en snel

Goed product, snelle levering.

Heb een helm gekocht bij Helmonline, zeer snelle levering, maar helaas de helm is te groot. Geretourneerd en na akkoord geld weer per omgaande teruggestort gekregen. Erg tevreden, ga binnenkort een ander model bij Helmonline bestellen.

Gemakkelijk bestellen via de website. Vervolgens snel geleverd met Track & Tracecode. Keurig verpakt en juiste product.

De helm is helemaal zoals ik verwacht had. De levering is netjes verzorgd en ik ben er blij en tevreden mee. Hij ziet er goed en degelijk uit voor mij. Daar kan ik mee gezien worden.

Snel geleverd en netjes verpakt

Snelle levering en super helm!

Jullie komen de afspraken goed na. Prijs is goed en snelle levering. Aanrader

Teleurgesteld

Kreeg een doos binnen. Stond op: helm mat zwart maat L. Deze had ik besteld. Doe de doos open: Maat m kleur rose Meteen contact opgenomen en meteen teruggestuurd, wordt verteld dat ze je gaan helpen om de juiste helm te krijgen. Nee sorry, 2,5 maand wachttijd.

Prima helm

Prijstechnisch met comfort is prima alleen jammer van de maat. Had eindelijk 60 moeten hebben. Heb nu 59 verder ging de maat niet jammer.

Top bediening, vriendlijk…top

Tweede keer dat ik bestel, zeer correct en snel geleverd. Ruime keuze!

Super service ik geef ze 5 sterren

Alles prima

De helm hadden we binnen 24 uur in huis en past perfect.

Snelle levering en doen niet moeilijk

Eerste bestelling, goedkoop en snel geleverd

Ik heb een Schuberth C5 besteld voor de goedkoopste prijs en was de volgende dag afgeleverd.

Helmprijs was bij Helmonline het goedkoopst. Helm besteld, volgende dag geleverd! Maat bleek te klein, helm geretourneerd waarbij aanmaken retourlabel eenvoudig ging. Kosten retour wel voor eigen rekening, maar goed ergens moet de scherpe prijs van de helm vandaan komen. Ook direct een grotere maat helm besteld, welke de volgende dag binnen kwam. Deze was goed. Nu alleen wachten op terugstorten geld van de 1e helm (ga ervan uit dat dit netjes wordt gedaan), want omruilen doen ze niet. Door opnieuw te bestellen heb je wellicht wel de juiste helm sneller dan omruilen, echter je moet wel opnieuw voor de 2e helm betalen of wachten tot je geld teruggestort is. Dit 'voorfinancieren' vind ik wat minder prettig en reden om geen volledige 10 te geven.

Waardeloos

Sturen je geen nieuwe maar “2e kans” artikelen toe. Inmiddels de consumentenbond ingeschakeld.

Goede prijs en snelle levering

Snel, voordelig en goede kwaliteit

Slot besteld en deze was snel geleverd en precies wat ik verwacht had. Perfecte kwaliteit.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam