Snelle levering,prettige website ,degelijke info.

Snelle levering ,degelijke producten .

Snelle levering, en goede spullen

Goede spullen en snelle levering.

Snel en je krijgt gewoon precies voor wat je betaald dus beter kan bijna niet

Ja gewoon ronduit prima

Prina

Maar als klant had ik ook graag eens een beoordeling, ik bedoel; betaal op tijd, geen geouwehoer, betaal meteen en al een al wat eerder van U gekocht enzv.

Prima.

Mooie helm. Goede prijs. Snel geleverd.

Snelle service mooie helm

Snelle en klantvriendelijke afhandeling

Helaas voldeed het product niet naar wens qua grootte. Retour gestuurd en erg snel en netjes afgehandeld door het bedrijf.

Zeer vlotte levering, product is wat ik er van verwachte

Betrouwbaar

Uitstekende service

Goeie service en snel Verzonden echt top.

Prima service, betaalbare helm

Goeie kwaliteit, voor een lage prijs.

Goede kwaliteit

Een hele mooie helm precies wat ik verwacht had En snelle geleverd zoals het zeiden

Snelle levering en perfecte spullen.

We kregen.de helmen heel snel binnen Perfecte levering precies zoals omschreven en niet duur. Wij zijn erg blij met onze bestelling

Snel en goed verpakt

goede service en goede informatie via volg app zeer the vrede met klanten informatie al met al zeker om weer bij julli een helm the kopen

Goede service en snel geholpen.

Helm gekocht maar de verlichting in de helm was defect. Na wat mailtjes supersnel een nieuwe helm opgestuurd gekregen. Deze werkt perfect. Goede service.

doen wat ze beloven

mooie helm voor weinig geld

uitstekend GPS tracker

Heb een paar gehad en jullie zijn de beste. Ook iedere avond een mededeling waar hij staat. Zeker aan te raden aan vrienden.

Snelle levering! Product is precies zoals omschreven

Helm zit super en de prijs is helemaal top

Snelle service en goed materiaal, ben er zeer tevreden mee!

Supersnel een mooie helm

Niks op aan te merken. Snel bezorgd met een prima informatie over de levering. De helm is ook prima, met een handige sluiting.

Super snelle levering!

Goede omschrijving van de helm met het advies vooral niet een te krappe maat te bestellen en dat bleek het juiste advies.

Signed, sealed and deliverd

Een webshop zoals een webshop moet zijn, kijken kopen en verzonden en binnen 2 dagen in huis. Online ziet het er goed en duidelijk uit, het product is ook goed want heb er eerder een gekocht.

Fantastische helm

Mooie helm en top geleverd! Zondags besteld en maandags al geleverd Helm volgens verwachting!

Degelijke motorhoes voor een prima prijs

Snelle levering en goed verpakt. Juiste maat Aanrader

Herengracht 338