prima service

Het gekochte product is prima. Service goed.

Goede en snelle service

Levering was snel en correct

Ik vind gewoon goed

Ik vind gewoond goed

Redelijk

Helaas de verkeerde maat helm in de doos. De helm heb ik al in gebruik. Mischien beter opletten met wat er in de doos zit bij volgende klant Vriendelijke groet

Een top service

Ik bestel voor de eerste keer een helm online ik habij jullie eerst een andere helm willen bestellen maar deze was al zes weken niet op voorraad bij jullie toen maar deze besteld en de volgende dag al in huis dat is pas snel leveren en een fantastische service

Snelle antwoord en goede service

Snelle antwoord en goede service

Het enige minpuntje was de doos als verzendmateriaal. Maar de helmen waten prima, onbeschadigd

Return

Hallo i am Anan Ayoub. I bought the helmet from your company and I want to return order or exchange for size L than XL and I do not have a return paper please help me to send the paper thank you. Order nr helm 100227611 date 9/4/2023

Goede klantenservice

Snel antwoord en goede regeling.

Goede uitleg op de site qua maat en ruime keuze, ook de bestelling verliep perfect.

Goede snelle service

was niet de volgende dag in huis maar oas dag daarna maar voor de rest allemaal goed!

Makkelijk uitgezocht op de website, volgende dag al in huis

Fijne winkel, snelle service. En goeie producten. Twee helmen gekocht. Kiezen, klikken, betalen en klaar. Supersnel geleverd Ik ben zeer tevreden!

Snel geleverd, maar niet als beloofd voor 23.59 uur besteld volgende dag in huis.

Uitstekende service

Goed geholpen via de mail.

Mooie helm voor een goede prijs.

De helm werd goed verpakt de volgende dag geleverd met een extra besteld pinlock scherm. Hierdoor heb je geen beslagen helm meer, super handig. Helm ziet er goed uit voor een mooie prijs. Ook het geïntegreerde zonne vizier is erg handig. Wat ik alleen jammer vind is dat er niet een extra vizier bij zit, dit had ik wel bij mijn vorige helm. Maar wellicht is dit later eventueel wel bij te bestellen. Ik zie het alleen niet op de site staan.

Mooie en fijne helm.

Prettige pasvorm die overeenkomt met de maattabel op de website. Zit stevig maar er is toch voldoende ruimte voor oortjes en eventueel een (zonne)bril. Vizier is lekker groot waardoor je goed uit de wind zit maar wel alles goed kunt zien. Enigste verbeterpuntje is dat het zonverduisterend visier iets langer had mogen zijn..

Makkelijk bestellen, perfecte levering!

De helm die ik heb besteld is binnengekomen op de dag dat ik dat wilde. Helaas is de helm te klein, dus heb hem retour moeten sturen. Voor de rest niks mis mee!

Prima helm voor een prima prijs

Goede helm voor goede prijs

Ik heb een helm die te klein is maar ik kan geen contact krijgen om het terug te sturen

Slecht contact te maken met de firma

Snelle reactie, nette service

Snelle reactie, nette service

prima helm, prima prijs

prima helm voor een prima prijs en supersnel geleverd.

Snelle levering. Snelle reactie op telefoontjes, netjes afhandelen. Gewoon top.

Ik ben tevreden

Tevreden klant. Bestelling goed verpakt en snel geleverd. Product voldoet aan de omschrijving en aan mijn wensen

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam