prachtig

Hele mooie motor helm. Goede rservice bij helmonline, de eerste helm die ik had gekocht was te klein. Deze geretourneerd en een nieuwe besteld die perfect past.

Goede helm

De helm zit goed fijn ventilatie systeem en ideale zonnenklep voor de zonnige dagen

Overzichtelijk

Alles was goed te vinden

Heel snel geleverd Netjes

Top en snelle levering

Gezochte produkt hier het voordeligst gevonden en besteld. Levering was zeer snel

prima uitvoering

prima service, snelle levering en retour zending vlot en goed afgehandeld.

Goede en zeer snelle service Duidelijkheid bij levering

Die helm was dus inderdaad de volgende dag al hier. Zo snel, ongelooflijk, dank je wel. De helm zelf is gelijk verwacht, mooi, gemakkelijk op te zetten en met de "zonnebril". Geweldig.

Excellent

Fast service

Snelle service.

Snelle service, en product als omachreven.

Snelle correcte levering

Fietscross helm besteld, product zoals omschreven. Prima prijs / kwaliteit.

zeer klant vrindelijk

kreeg een te klein helm direkt gebeld de andere dag de goeie helm thuis zeer klant vriendelijk .

Heel snel

Uitstekende service

Snelle bezorging, makkelijke bestelling reuze snel in huis. Geweldig.

Super winkel,snele levering,echt top,echt blij

Top service,snele levering naar besleling,echt blij

Helemaal top

In de avond besteld volgende dag thuis.helemaal top

Rommel

Voor 23u besteld, dag erna geleverd Helaas 4 dagen later Kwaliteit helm is ook zeer slecht Nooit meer

Netjes

Fijne service netjes op tijd geleverd.

Goed geen mankementen

Zeer goede helm en service

Ik heb goed ervaring gehad

Ik heb goede ervaring gehad van bestellen tot de levering.

Snelle goede service

Bestelde helm werd snel geleverd Helm ziet er precies hetzelfde uit als op de foto op de site Prima bedrijf !

veel keuze, snelle levering

Veel keuze op een duidelijk site. Hele snelle levering Product zoals omschreven en voldoet aan de wensen

Goede snelle service

Super fijne helm

Snelle en goede levering

Sinds 1-1-2023 helm plicht. Ook voor de meerijder. Een extra helm was dus gewenst. Bij Helmonline was er voldoende keuze, mooie prijzen, eenvoudig te bestellen en de dag erna al geleverd. Zus blij, want ze kan weer bij haar grote broer veilig achterop.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam