Snelle en goede levering

Sinds 1-1-2023 helm plicht. Ook voor de meerijder. Een extra helm was dus gewenst. Bij Helmonline was er voldoende keuze, mooie prijzen, eenvoudig te bestellen en de dag erna al geleverd. Zus blij, want ze kan weer bij haar grote broer veilig achterop.

Snelle levering en mooie helmen

Nu er een helm plicht is op snorscooter ben ik op deze site gekomen . Ik raad Helmonline.nl echt aan . Prijzen zijn ook zeer goed .

Zwarte helm besteld grijze geleverd

Zie hier boven

Snelle verzending

Binnen 1 dag Binnen

Ik had een helm besteld maar de maat was niet goed. Retour sturen ging snel en was makkelijk. Helm in de juiste maar werd de volgende dag al bezorgd.

3 helmen + 2 slot en een muuranker besteld!

Eindstand heb ik 1 slot retour gestuurd! Waarvan er gezegd word dat ik mijn retourkosten van €5,99 niet terug krijg. In jullie voorwaarde staat duidelijk de volgende!! ""De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.""

De keer viel tegen

Deze keer viel tegen

Goed product tegen goede prijs

Mijn helm werd snel geleverd en voldoet geheel aan de verwachting

Slechte service, slecht bereikbaar, trage respons

Leuke spullen, met prijzen te mooi om waar te zijn . Als je vragen hebt zijn ze niet te bereiken, nemen de telefoon niet op en het telefoonnummer is van een hele rij bv's althans zo lijkt het Producten nooit geleverd!

Snelle levering en product zoals omschreven.

Snelle levering en product zoals omschreven.

Ruim assortiment & snelle levering

Genoeg keuze in helmen. Volgende dag geleverd.

Bestellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Overzichtelijk, en alle info staat uitgebreid bij het artikel. Zeker een aanrader!

Top! Snelle levering

Service rapide et casque parfait

Service met omruilen niet naar wens

Verkeerde hoes besteld, ruilen voor de juiste kon niet. Product retour sturen kost €5, slechte service van een online winkel. Verder worden oroducten snel geleverd en ziet het er netjes uit. Top.

Volgende dag geleverd

Volgende dag geleverd

toppp

zo fijn dat het snel geleverd werd.

Slecht

Slechte kwaliteit die gleuven aan de boven kant zijn na een paar dagen vanzelf losgeraakt!

snel en correct

snel en correct

Kwaliteit en goede service

Ruime keuze, gunstige prijzen, snelle levering! Ik ben blij met mijn aankoop, je wordt correct meegenomen in het bestelproces, voor mij ook een reden om een account aan te maken.

Goede producten en snelle levering

Geweldige snelle service en top kwaliteit!

Ik bestelde mijn helm en had hem de volgende dag al in huis! Ik werd goed op de hoogte gehouden vanaf wanneer de helm zou komen. Toen ik hem uitpakte zag ik ook meteen wat een mooie kwaliteit de helm is! Helemaal blij mee dus!

Supersnel in huis. Helm voldoet aan alle verwachtingen. Vervolgens nog eentje besteld voor mijn dochter.

Ik had mijn helm niet op een andere wijze willen bestellen.

Het bestellen en afleveren gaat precies zoals je het wilt. Duidelijk en simpel. De dag na de bestelling was de helm al in huis. En hij bevalt perfect. Precies zoals ik gehoopt had.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam