Goede prijzen en snelle verzending

Toppie, goede helm, snel geleverd

Makkelijke site, snel bestellen en super snel geleverd. Prima helm, duidelijke maatvoering. Zeer tevreden.

Goede prijs

Prijs kwaliteit zeer goed en een snellen levering,Top!!

Helm functioneert niet

Exo tech scorpion besteld. In de hand kan deze open en dicht. Maar op het hoofd niet zit een fabrieks fout in. Je mag verwachten dat dit getest worden voor het naar de klant toe gaat.

Fantastisch helm

gewoon perfect

Fijne helm

Past goed, headset past erin. Fijn om een zonnebril geïntegreerd te hebben. Het vizier geeft wel veel geluid als het volledig dicht zit. Hierdoor is de microfoon van de headset niet goed te gebruiken.

Prima helmen

Alles goed gegaan, tevreden met de helmen.

Snel geleverd helm zit goed hij voldot aan mijn verwachting

Snelle en correcte levering

Snelle levering goede service

Duidelijke website, snelle levering.

Duidelijke website, snelle levering.

Suoer service

Helm helaas te klein geen problemen met oplossen van het probleem.. top service

Snelle levering, makkelijk besteld

Snelle levering, makkelijk besteld

Ja gewoon top!

Heb een helm besteld… nou ja gewoon alles top geregeld. Ik dacht nou is nog best goedkoop voor zo’n helm. Maar t is gewoon echt een goede

Snel, makkelijk en goedkoop

Snelle service, makkelijk online bestellen en een goed kwaliteit/prijs verhouding

Prima helm voor een mooie prijs

Goede en snelle levering,en niet duur.

Sorry ik heb die helm onvang maar niet aan gedan omdat mijn motor ziet bij het werkplaats.

Als ik die helm aan doen lat ik het weten .

super snel

op zondag besteld en maandag voormiddag al in huis.

Niet geleverd

Heb totaal niks ontvangen. Dus tot nu een slechte ervaring. Moet een ster aanklikken terwijl ik dat niet wil. Dus voor mij 0 sterren

Helm niet geleverd door DHL, geen service helm Online

Twee helmen besteld, het zou volgens de ‘verwachting’ de volgende dag bezorgd worden. Een week later nog steeds geen zicht op het pakket. Dit ligt bij de DHL en helm online geeft als enige service dat ik maar 1 tot 10 werkdagen moet wachten. Ze zijn niet bereikbaar per telefoon. Via de chat ben ik onbeschoft behandeld. Toen de medewerker met lunchpauze ging sloot ze zomaar de chat. Daarna kon ik geen chat meer openen en moest ik maar e-mailen. Op zoek naar een helm? Koop dan niet bij helm online.

Goede uitleg pas vorm, netjes verpakt en keurig afgeleverd.

Niet nieuw slot zonder sleutels ontvangen

Ik bestelde hier een helm en een scooterslot. De geclaimde verzendtijd werd helaas niet gehaald (dag later ontvangen), maar dat vind ik niet zo'n ramp. Wat wel minder was, is dat ik een slot ontving wat er niet alleen gebruikt uitziet, maar waar ook geen sleutels bij zaten. Toch wel handig bij een slot. Helm was wel prima. Bereikbaarheid klantenservice is vrij ruk, je krijgt steeds een bandje waarna de verbinding wordt verbroken. Chat is offline. Kortom, slechte ervaring!

Mooie helm snelle bezorging

Nette helm en snelle bezorging. Helemaal top geregeld

Helmonline absolute aanrader

Snelle en correcte levering van mijn bestelde helm. Goede kwaliteit en goed verpakt tijdens verzending

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam