Volgens bestelling geleverd en op tijd.

Niks op aan te merken

Ik had zondag een helm en slot besteld en maandag in huis gekregen en precies zoals verwacht. Goeie service

Snel en goed geleverd

Degelijk verpakt en snel geleverd

Goed werk geleverd

Mooie helm.

Besteld en was snel geleverd .

geweldige service je wordt up to date gehouden en volgende dag geleverd

Dit is mijn tweede helm bij jullie! de eerste was helaas te krap ben de papieren kwijt van mijn eerste bestelling maar kom daar nog op terug. of we dat op een of andere manier kunnen regelen

Snel

Gelijk reactie na bestelling. Gemakkelijk te volgen via track en trace

geweldig!

hele snelle levering! precies wat je verwacht! aanrader!

Snel geleverd,goed verpakt

Bestellen was simpel snel geleverd en goed verpakt

afschuwelijk

ik heb een maat L besteld, maar ik kreeg een S geleverd. Ik heb het zelf moeten terugbrengen en verzendkosten betaald en heb nog steeds niet de juiste maat. Ik kan geen scooter rijden niks en we zijn al anderhalve week verder. echt afschuwelijk dit

Kreeg een gebruikt en beschadigd product

Daarnaast had ik na 4 dagen het juiste. Edit: Ze hebben contact met me opgenomen en het geregeld met een oplossing, klasse werk!

Prima snelle levering

Op het plaatje stond een donker vizier maar het is een doorzichtig vizier

^

Slecht

Ik heb de foute helm binnegekregen in een foute maat ook log bestel hier niet mensen ze kunnen niet eens de juiste helm opsturen

Alles perfect geregeld

Alles was goed geregeld

Fijne helm.

Helm voldoet aan mijn verwachting.

Goed verpakt en een snelle levering

Ga zo door

Bedankt voor de goede service en het snel afhandelen van de retour.

Fantastisch, ook retourzending ging vlekkeloos

Het opmeten van het hoofd voor de helmmaat was minder, dat klopte naar onze mening niet geheel. De gemeten maat was voor een M helm en uiteindelijk moesten we een XL helm hebben. Verder een prima onlinewinkel!

Prima Helmen bij u gekocht.

Ik heb voor mijn beide kinderen voor hun scooter een helm gekocht, ze zijn er beide heel blij mee. Veel keus.

1 maat groter genomen en nog te strak.

Ik heb 1 maat groter genomen dan ik zou moeten en toch zit deze nog erg strak. Wilde hem terug sturen maar helaas beschadigde ik hem ligt waardoor ik hem moet houden. Dat ik mijn fout helaas maar terug sturen moet je betalen. En je kan niet ruilen dan moet je gewoon nogmaals kopen. Dit vind ik raar. Verder wel snelle service. Helm ziet er goed en degelijk uit. Dus de producten zijn gewoon goed. Alleen de maattabel niet.

Snelle bezorging,

Jammer dat er 1 knopje van de zijkant los kwam, kon hem er weer in drukken, verder zeer tevreden, dit was de 2e helm die ik bij jullie bestelde, voor een leuke prijs.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam