Mooie helm tegen een goede prijs , zeer snelle levering !

Snelle levering. En mooie helm

Goede ervaringen

Zeer goed bevallen

Mooie helm

Helm is vrij krap maar te doen . De volgende wordt toch een maatje groter.

Snel!

Heel snel geleverd!

Niet zo best

De helm is snel gekocht en betaald,maar voor dat jij je geld voor retour zending weer terug hebt dat kan nog wel wat sneller, want dat duurde erg lang

Mooi op tijd geleverd een mooie helm ben er blij mee.

Goede snelle levering blij met de helm hellemaal blij mee

Prima helm, vlot geleverd

Levering had binnen 24 uur geregeld kunnen zijn als de transporteur zicht niet alleen afmeld, maar ook even aanbelt.... Comfortabel product!!!

Uitstekend!!!!

In verband met het verplicht dragen van een helm na 1 januari 2023 voor een snorbrommer heb ik tot 2 maal toe via een mail contact gezocht met Helmonline en heb tot tevredenheid tot 2 maal toe binnen 24 uur antwoordt gekregen op mijn vragen. Dit heeft mij doen besluiten tot het aanschaffen van een VINZ helm die bij Helmonline in de aanbieding was. Na via de website van Helmonline heb ik de bestelling gedaan en ben de volgende dag een trotse bezitter van de VINZ helm. Ik heb deze VINZ helm natuurlijk direct opgezet om te kijken of hij met de gegeven informatie van Helmonline ook paste. Ook dat klopte. Ik wilde hierbij alle personen die mij geholpen hebben bij deze dank zeggen voor hun hulp. Een tevreden klant.

goede service

besteld volgende dag geleverd

snelle levering, goede prijs/kwaliteit

's=nachts geen onnodige e-mailberichten versturen

Snel betrouwbaar goed

Snelle levering netjes verpakt hier kan je rustig wat bestellen !

gewoon goed

geen gezeur bestellen en andere is het er

Product voldoet aan deverwachting

Makkelijk bestellen en afspraak van verzending na gekomen.

Wat ik al zei, makkelijk te bestellen en ze komen de afspraak na om de volgende te bezorgen.

Prima en snel

Zeer snelle levering

Duidelijke site, snelle levering en goede prijs.

Goede helm

Goede helm en snel geleverd.

Super snel en netjes

Super snel geleverd en de maat klopt perfect

Gewoon heel klantvriendelijk en snelle service!!

Snel en makkelijk

Snel bezorgd. Goede uitleg op de site

Snel geleverd en volop keuze

Ik was op zoek naar een goedgekeurde helm voor de snorbrommer. Ik vond de mijne zo stoer dat ik wist dat ik die zou bestellen. Ik had hem de volgende dag

Niet echt als prettig ervaren

De bestelling kwam niet aan op het aangegeven datum, heb toen gebeld en gemaild maar kreeg geen gehoor, waardoor ik erg geïrriteerd was, pas na drie dagen kreeg ik eindelijk bericht dat het bestelde artikel niet op voorraad was en dat mijn geld binnen vijf dagen terug gestort zou worden, twee dagen later kreeg ik van DHL te horen dat mijn pakketje onderweg is, uiteindelijk is het goed gekomen en was erg blij mee. Tip : het is prettiger om de klant optijd te informeren als het bestelde artikel niet voorradig is .

Super snel geleverd heel betrouwbaar

Super betrouwbaar en super snel

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam