Goede service en snel geleverd

Goede service en snel geleverd

supersnel

besteld en de volgende dag was hij er al

Snel geleverd mooie kwaliteit

Mooie prijs en ziet er mooi uit.

Heel tevreden met de pedelec helm wilde eerst graag de grijse maar was helaas net net niet meer leverbaar dus heb ik de zwarte genomen erg tevreden over en snelle levering hij is heel licht en kan makkelijk in mijn buddy of in een plastic tas worden meegenomen heb mijn collega ook geadviseerd om bij jullie te gaan bestellen ze was ook onder de indruk van mijn nieuwe helm ze zei waar heb je die gekocht ik zei bij helm on line dus top ik ben erg tevreden hierover gr jolanda

Snelle en goede levering

Snel geleverd, prima prijs

Snel geleverd, prima prijs

Een snel en mooi geleverd product, zeer tevreden

Zeer tevreden , snelle levering en een mooie passende helm. Goeie kwaliteit. Aan raden

Tophelm

Prima service, redelijk snelle levering en helmen zelf zijn top.

Snel geleverd en redelijk snel ruilen

Snelle levering en redelijke prijzen

Uitstekend!

Veel spullen besteld bij Helmonline nooit één probleem gehad uitstekende service raad het iedereen aan!

Bestelling gedaan om 23.00 uur en volgende dag al geleverd!

Top helm top service supersnelle levering

Super tevreden over deze he en over de sevice. Ene dag besteld volgende dag geleverd.

Top geregeld!

Helm ontvangen en past prima! Helm ziet er kwalitatief goed uit.

Snelle levering goed verpakt prima

Snelle levering prima service

goede service

goede service snel geleverd goede helm

Snel geleverd voor schappelijke prijs

Mooie helmen en goedkoop

Oké, alleen gestoei met 't kinband e.d.

Ik heb hem geretourneerd maar nog niks gehoord na 5 dagen.

Ik heb hem geretourneerd maar nog niks gehoord na 5 dagen.

Goede service.

Goede service. Ik had helaas een helm retour moeten sturen. Het bedrag stond alweer snel op mijn rekening.

Slecht nog steeds niks ontvangen na 10 dagen

Na vakantie op 4 januari helm besteld, zou volgende dag binnen zijn, 13 januari nog steeds niks ontvangen, track&trace geeft aan "zending nog niet ontvangen of verwerkt" contact opgenomen blijkbaar zoek geraakt en er is onderzoek gestart, advies ondertussen nieuwe bestellen en als de andere binnen is deze terug te sturen :S, ondertussen met een fiets helm op mn scooter vanwege helmplicht,

positief

alles was duidelijk hetgeen het bestellen makkelijk maakte.

Goedkoper dan een boete

Goede, snelle en aqurate levering…

zeer goede service top

Snel geleverd heel fijn

Snelle levering, mooie helm! Top!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam