Mooie en prima passende Helm

Na wat moeilijkheden met DHL uiteindelijk deze Helm bij mij thuis gearriveerd. Ik ben erg blij met deze Helm, mooi vrouwelijk , goed passend model. Perfect ook met mijn bril. Ik kan hem iedere dame aanbevelen!!!

Was super

De bestelling ging heel snel echt de volgende dag al geleverd Wij zijn tevreden.

Ordered two accessories

Two orders one with bol.com , perfect , the second direct order , long waiting time , answered late to my e-mail and then when the order arrived missed parts , still waiting answer from service.

Prima prijs-kwaliteitsverhouding

Snel geleverd en maat zoals aangegeven.

Snelle levering en netjes verpakt.

Prima service.

Een min puntje jammer dat je voor retourneren moet betalen.

Heel tevreden

Mooie helm ontvangen. Zit super goed!

Prima prijs kwaliteit verhouding

Nu dat per 1 Jan 2023 de helmplicht van toepassing is op het rijden van een scooter, ben ik op zoek gegaan naar een stoere maar veilige en praktische helm. Deze Vinz systeem helm paste daar prima bij. Erg tevreden met deze aankoop.

Snel geleverd, en zitten prima

Heb een bestelling gedaan de volgende dag al in huis zeer tevreden met helmoline zeker een aanrader had een kleine beschadiging maar prima opgelost

Pakket niet ontvangen.

Adres klopt volgens DHL niet. Pakket weer retour afzender.

Prima helm Vinz Sole Witte kleur.

Ik was geen voorstander van Helm gebruikt. En vooral niet voor snorscooter. Ik vind het maar niks. Maar nu zie ik alleen maar het voordeel daarvan. Ik heb Vinz sole helm voor snorscooter maat XS, ben zelf niet zo groot, 158 cm. Helm zit perfect, niet te groot en niet te zwaar. Makkelijk om te gebruiken en beweeg wel soepel als je links of recht moet gaan opletten tijdens rijden. Al bij al tevreden klant. Pas in mijn scooter tasje.

Super snel ontvangen

De helmen waren goed verpakt en ze waren snel binnen

Goede helm

De helm heeft een goede pasvorm, is licht van gewicht en ziet er mooi en robuust uit. De oplaadbare led verlichting voor en achter is ook fijn. Helmonline heeft de helm snel geleverd en in complete staat, dus inclusief USB-C oplaadkabel en handleiding. Ik ben blij met deze aankoop.

Netjes snelle bezorging duidelijke site. Helemaal dik tevreden

Lees! hierboven vermelde mening i

Niks op aan te merken. Zelfs sneller dan verwacht

Tevreden klant!

Niet geweldig

Kreeg de helm netjes opgestuurd, kwam erachter dat de systeemhelm niet goed sloot. Vervolgens mailtje gestuurd om helm retour te sturen. Ik moest een filmpje maken van het defect, netjes filmpje gemaakt en gemaild vervolgens niks meer gehoord van Helmonline

Heel fijn

Snelle verzending. Mooi. Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Fijne ervaring

Bestelling netjes en wel aangekomen.

Gewoon zoals het hoort

Vind het bijna jammer dat er dit soort platformen moet zijn om iets wel of niet goed te vinden. In een tijd van bijna alles online en digitaal kan er iets mis gaan. Of zoals in deze gewoon goed. Nette site, goede informatie, duidelijkheid over bezorgen, betalen en retouren. DHL in deze ook een goede informatie wat betreft leverings tijd. Als er onverhoopt wel iets mis gaan (waar en met wie dan ook), vergeet niet dat er nog steeds mensen werken daar waar alles al gedigitaliseerd is. Enne tja foutjes zijn menselijk. Maar nogmaals deze site, helder, bezorging helder.

Het gaat

Leveren geen probleem,maar retour zending duurt lang voor dat je iets hoort of ziet de rest prima ga zo door gr Kees

Via site helm gekocht, werkte prima was snel geregeld en werd via mail goed op de hoogte gehouden

geweldig

ziet er perfect uit

Prima, maar moet mijn bril af en toe in goede positie zetten.

Zicht is goed en past redelijk, maar bij het opzetten willen mijn oor aan de linkerkant door het opzetten van de helm vanwege dat ik een bril draag wel eens niet in de helm maar tegen de rand van de binnenkant gaat zitten.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam