Goede helm, heldere communicatie

helm valt qua maat kleiner uit

helm valt qua maat kleiner uit

Klasse

Kan niet beter 10

Ik had voor 23:00 besteld,volgende dag na 16:00 helm bij mij thuis geleverd,is toch Top

Mooi, betaalbaar en snelle levering

Helm is mooi met dubbel scherm (1x zonnescherm), mooie prijs en snel geleverd. Had (volgens meting) maat L besteld, maar zat erg strak! Heb deze retour gestuurd en een andere (integraalhelm) besteld in maat XL vanwege helmplicht voor snorscooters. Ook deze zit vrij strak, maar kan zijn omdat ik 45 jaar geen helm meer heb gedragen, kwestie van wennen met zo’n ding op je hoofd? Zat op mn snorscooter nl altijd met een petje op, veel lichter en vrijer, maar dat mag dus niet meer!

verrek goeie service

s avonds laat een helm besteld 2 dagen later reed ik er mee rond , super snel geleverd !

Gaat wel.

Betalen voor een retour. Dat kan echt niet.

Snel geleverd goed ingepakt

Zeer snelle service

Zeer snelle service

Snel en goed product

Snel en goed product

De helmen waren snel binnen. Ze voldoen volledig aan de verwachting

Snelle levering.

Veel keuze, snelle levering.

middelmat

1 dag later bezorgd dan wat op de side beloofd.Rest was prima.

Goede service en levering

Mooie ruime keuze uit helmen. (En meer) 2 helmen besteld.. ( enige is dat jezelf de omtrek van je hoofd moet weten of goed meten. )... Ivm met de drukte kreeg ik netjes een mailtje dat de verwerking en dus levering 1 of 2 dagen langer kon duren dan gepland. Uiteindelijk 1 dag later geleverd. Zeer goed verpakt mooie zachte helmhoes erbij en een vizier schoonmaakdoek. In 1 woord Top service en levering.

Super leuk

Dankjewel,mooie helm,

fantastisch

zeer fijne helm

Makkelijk besteld, snelle levering, goed product

Helemaal prima

Slecht

Geen reactie op e-mail en er staat geen telefoon nummer op de site die je kan bellen.

Prima helm goede prijs

Mooi, ook snel geleverd, dpd was wat langzamer, toch binnen een paar dagen. Goede prijs, fijn dat halve vizier, beschermt genoeg en beslaat niet

Snelle levering. Goede site

Duidelijke beschrijvingen op de site. Snelle levering. Alles voldoet aan verwachting.

Goede en fijne helm

Een fijne en goede helm fijne pasvorm ben echt tevreden

Als nieuwe klant meteen goed en snel geholpen

Als nieuwe klant meteen goed en snel geholpen. Een goeie helm voor een lage prijs. Mooi en makkelijk in gebruik.

Snel verzonden en goede prijs.

Binnen een dag binnen.

Snelle levering.

Goede snelle levering, duidelijke webshop!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam