Perfecte helm

Snelle levering, top kwaliteit helm!

Top , mooie helm en snel geleverd..

Lees boven maar

Goed product en snelle levering

Goed veel keus, nette prijzen. En snelle en correcte levering

Super makkelijke site. En snel geleverd. Top

De helm past perfect ben er zeer blij mee

goedenmiddag helm is goed aangekomen snelle levering

kan niet beter

Snelle bezorging en ik krijg wat ik verwacht.

Snelle levering na de feestdagen

Snelle levering na de feestdagen! Ook al zie ik er nu uit als een teletubbie, maar met een helm is t nu iets veiliger

Goed!

Ook ik moest eraan geloven om een helm te kopen in verband de scooterplicht, ik was er zelf heel laat bij... Máár door jullie service had ik binnen twee dagen me helm in huis. Echt super !!

snel geleverd

Woord nagekomen. De ene dag besteld en de andere dag gebracht. Netjes verpakt. Het enige wat minder was is dat Dhl hem gewoon voor mijn deur gedropt heeft terwijl ik thuis was.

Happy with the service

Fast response, good product, value for money, 1-day delivery

Na een week mijn pakket nog steeds niet ontvangen

Na een week mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Na 3 keer mailen is er eindelijk een postonderzoek gestart, maar niets van gehoord.

Afspraak van levering goed geregeld

Snel en goed

Goede afwikkeling

Helm voldoet aan de beschrijving. Bestellen gaat makelijk. Echter langer op helm moeten wachten dan op website is aangegeven. Bereikbaarheid van klantenservice kan beter. Eenmaal contact goed geholpen en daags erna kon ik mijn helm halen.

Mooi helm past goed als je goed je voorhoofd meet

Veilig helm

Een mooie en fictionele Helm ,

Goede ervaring

Mijn pakket was eerst zoek maar het is toen in de avond bij de buren bezorgd. De doos was open gesneden en de helmen zijn eruit geweest. Ik heb dit na Helmonline gemaild en hun hebben dat heel goed opgelost echt super service. Dat is nog eens klantvriendelijk. Dat waren ze bij DHL niet helaas.

Snel geleverd, goede service

Helm en Helmkoffer besteld. Dag erna al in huis. De koffer bleek niet te passen op mijn scooter, retour gestuurd en alles incl. terug ontvangen van geld binnen 1 week afgehandeld.

Snelle levering en goed ingepakt

Snelle afhandeling

Fijne als je het besteld heb En zo

Is licht en zit lekker

Is licht en zit lekker en heeft een zeer nette prijs.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam