Goede Service, snelle verzending

Het aanbod aan helmen is groot, ook veel leuke aanbiedingen. Verzending is vlot .. Bekend is dat de helmen klein uitvallen en geadviseerd wordt om een maatje groter te nemen.. in mijn geval NIET DUS,,, ik heb volgens de Tabel maat S , dus heb ik voor maat M gekozen.. HELAAS deze was ook te klein.. teruggestuurd kost me dan 4.95 en toen maat L genomen.. deze was wel goed..

Super goede ervaring

Goed!

Nette en vlotte afhandeling

Dag na de bestelling keurig geleverd

Kekke nethelm, snel bezorgd!

De mooie witte scooter van mijn vrouw bleef maar onbereden in ons voortuin staan sinds de helmplicht. Ik wilde een witte nethelm en zag op helmonline een hippe Vinz helm. Maat uitgekozen en de volgende dag al bezorgd. De helm paste perfect en mijn vrouw in haar nopjes. Ze heeft het de hele dag gedragen er mee geslapen, zo blij was ze ermee!-)

Alles goed verlopen

Van bestelling tot levering super verlopen

Positief, snelle levering, goed verplakt. Snelle service mbt reactietijd op vragen.

Goed en snel

Slecht

Ik krijg een helm die iemand anders als retour had gedaan met ook nog gegevens erbij in van diegene

Snelle levering en een mooie helm Kind heel blij

Top geregeld

Mooie helm, zit goed, maatje groter genomen door het lezen van de review. Goede prijs snelle levering.

snel geleverd

Helm is snel geleverd en uiteraard ook de juiste. Complimenten!

Precies als verwacht

Shark helm voor een schermpe pijs en de maattabel is ook erg goed. Kortom super tevreden

Geen problemen gehad.

De levering ging zonder problemen, houden zo. Niets aan veranderen. Groetjes van Wim Holkers,de ontvanger van dit product.

Prima transactie

Niks op aan te merken. Prima product prima bezorging

Een perfecte Vinz systeemhelm voor een mooie prijs en zeker een aanrader!

100% een aanrader

Product was precies zoals beschreven. Supersnelle levering. Ik raad deze webshop zeker aan.

duidelijke info en snelle verzending

foto's waren duidelijk, alles staat ook duidelijk op webpagina en snelle verzending (stevig verpakt). Kortom: top

Ruilen gaat niet goed

Weer een helm in M gekregen, terwijl ik een L moest hebben. Nieuwe helm was daarbij ook beschadigd. Moest een mail sturen, zou een gratis verzendlabel krijgen. Nog niets ontvangen.

Makkelijkd fijne lichte helm

Zit prima ldkker licht

Besteld volgende dag in huis

Super! Niet duur, snel geleverd.

mooie perfecte helm en snel geleverd

mooie helm en niet duur prima

Snelle levering goede pasvorm mooie helm

Goede ervaring met helmonline.Alleen verkeerde maat besteld. Helm paste niet.

Prima product en razendsnel bezorgd.

Een prima prijs/kwaliteit motorhoes besteld en, als toegezegd, ruim binnen 24 uur thuisbezorgd! Een aanrader. (de xl motorhoes is écht Xl)

Tevreden

Op tijd geleverd En netjes verpakt ook de helm! En tevreden over de kwaliteit van de helm

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam